GALATASARAY

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak?

Galatasaray - Fenerbahçe maçı ileri bir tarihe ertelendi. Peki derbi ne zaman oynanacak? Yakın tarihte çok uygun bir tarih görünmüyor.

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanması gereken Galatasaray - Fenerbahçe maçı ileri bir tarihe ertelendi. Erteleme kararının ardından taraftarların aklına gelen ilk soru derbinin ne zaman oynanacağı oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından "Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının tarihi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır" diye açıklama yapıldı.

Galatasaray Fenerbahçe derbisi ertelendi

YOĞUN MAÇ TAKVİMİ

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun maç programına bakıldığında yakın tarihte uygun bir maç günü görünmüyor. Türkiye Kupası'nda yarı finalinde mücadele eden iki takım için de yoğun bir maç takvimi bulunuyor.

Galatasaray Fenerbahçe derbisinde Arena didik didik arandı

Fanatik'in haberine göre; 23-29 Mart tarihlerinde mili maçlar, hafta sonları lig maçları ve 20 Nisan'da Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçları oynanacağı için derbinin oynanacağı tarih konusunda federayonun zor bir karar vermesi gerekiyor.

Dev derbinin ertelenmesi dünya basınında

Ön plana çıkan tarih ise 28 Nisan Perşembe günü. Bu maçtan önce 30. hafta maçlarına çıkacak takımlarından Galatasaray, 24 Nisan'da Kasımpaşa ile aynı gün Fenerbahçe ise Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Bir sonraki haftanın programı ise şöyle: 1 Mayıs pazar günü Fenerbahçe - Gaziantepspor; 2 Mayıs Pazartesi günü Bursaspor - Galatasaray.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER