GALATASARAY

Galatasaray Gaziantep'e 5 eksikle gitti

Süper Lig'de Gaziantepspor deplasmanına konuk olacak Galatasaray'da kafile belli oldu.

Galatasaray Gaziantep'e 5 eksikle gitti

15 yıldır kesintisiz olarak Fenerbahçe’de yer alan Volkan, 2 yıllık yeni sözleşmesiyle 17 yıllık unutulmaz bir başarıya imza atacak. 35 yaşındaki eldiven, kulüp tarihinde de en fazla oynayan kaleci unvanını alacak.

ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. İdmanda sağ üst arka adalesinde çekme ve ağrı hisseden Hakan Balta’nın yapılan MR tetkiklerinde birinci derece zorlanma tespit edildi.

Yeni penaltı sistemi ilk kez uygulandı

Tedavisine başlanan başarılı futbolcu, Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek. Ayrıca ayak bileği dış yan bağlarında gerilme olan Yasin Öztekin ve aşil tendonunda gerilme bulunan Lionel Carole, koruma ve tedbir amaçlı olarak Gaziantepspor maçı kamp kadrosunda yer almadı. Hafif sakatlıkları bulunan Aurelien Chedjou ile Luis Cavanda tedbir amaçlı kafileye alınmazken, kırmızı kart cezalısı Tolga Ciğerci de Gaziantep'e götürülmeyen bir diğer isim.

İŞTE KADRO

Sarı-kırmızılılar, saat 15.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla Gaziantep’e hareket ederek maç saatini bekleyecek.

Teknik Direktör Igor Tudor'un Gaziantepspor maçı kamp kadrosuna aldığı futbolcular şöyle:

"Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Martin Linnes, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Semih Kaya, Koray Günter, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Sabri Sarıoğlu, Birhan Vatansever."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER