GALATASARAY

Galatasaray için Manchester City ile masaya oturdu

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Fernando, kulübü olan Manchester City'i 'bana bırakın' dedi.

Galatasaray için Manchester City ile masaya oturdu

Galatasaray’da orta saha için en önemli aday olan Fernando, bonservis konusunda kulübü Manchester City’i kendisinin ikna edeceğini söyledi.

İngiliz ekibinin ABD kampına götürülmeyen Brezilyalı futbolcusu için istediği 8 milyon euroluk bonservisi yüksek bulan sarı-kırmızılılar en fazla 5 milyon euro verebileceğini karşı tarafta bildirmişti.

Bu noktada devreye giren Fernando’nun, “Merak etmeyin ben City’yi ikna edeceğim” mesajını gönderdiği bildirildi. Bunun üzerine Başkan Dursun Özbek’in İstanbul’a döneceği, Sportif Direktör Cenk Ergün’ün ise İngiltere’ye giderek transferi noktalamak için City ile son kez masaya oturacağı ifade edildi.

Galatasaray'ın kurtuluş reçetesini eski başkan verdi

2 milyon euro

Galatasaray’da Fernando konusunda temaslar son aşamaya gelirken yönetimin hedefindeki diğer bir isim olan İmbula için Torino’nun devreden çekilmesi sarı-kırmızılı kulüp için yeni büyük bir umut yarattı.

Cim-Bom, Stoke City’ye 2 milyon euro kiralama bedeli ile beraber 10 milyon euroluk satınalma opsiyonunun da sözleşmede bulunmasını teklif etti.

İngilizlerin kararı beklenirken, futbolcuda herhangi bir sorun olmaması sarı-kırmızılıların elini güçlendiriyor.

Orta saha için düşünülen Fernando, Galatasaray’a gelmeyi çok isterken, Manchester City bonservis konusunda pürüz çıkarmaya devam ediyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER