FUTBOL

Galatasaray Kasımpaşa maçında ortalık karıştı…

Galatasaray'ın sahasında Kasımpaşa'yı konuk ettiği karşılaşmada gergin anlar yaşandı. İlhan Depe'nin Emre Akbaba'ya yaptığı faul sonrası iki takım oyuncuları arasında tansiyon yükseldi.

Galatasaray Kasımpaşa maçında ortalık karıştı… - Sayfa 1

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa’yı konuk etti. İlk yarısı golsüz beraberlikle ve centilmence sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında ortam bir anda gerildi. Mücadelenin 53. dakikasında Emre Akbaba, sol kanatta topla buluştu. Savunmasına yardım eden İlhan Depe, Emre Akbaba’yı sert bir faulle durdurdu. Emre Akbaba’nın aldığı darbe sonrası yerde kıvrandığını gören Galatasaray futbolcuları, bir anda İlhan Depe’nin üzerine yürüdü.

Galatasaray Kasımpaşa maçında ortalık karıştı… - Sayfa 2

Garry Rodrigues ve Badou Ndiaye, İlhan Depe’ye yaptığı faul nedeniyle tepki gösterdiler. Daha sonra diğer Galatasaray futbolcuları da olay yerine geldi. Kasımpaşa futbolcularının da olaya karışması ile gerilim bir anda tırmandı. Galatasaray kalecisi ve kaptanı Fernando Muslera da olay yerine gelerek Kasımpaşa futbolcularını sakinleştirdi.

Galatasaray Kasımpaşa maçında ortalık karıştı… - Sayfa 3

Hakem, pozisyon sonrası İlhan Depe ve Garry Rodrigues’e sarı kart gösterdi. Yaklaşık iki dakika süren gerginlik sonrası oyun Galatasaray’ın serbest vuruşu ile başladı.

Galatasaray Kasımpaşa maçında ortalık karıştı… - Sayfa 4

Kullanılan serbest vuruş sonrası ceza sahasında oluşan karambolde topu önünde bulan Eren Derdiyok, Galatasaray’ı 55. dakikada 1-0 öne geçiren golü attı. 58 ve 65. dakikalarda Garry Rodrigues, attığı iki golle farkı bir anda üçe çıkardı. Galatasaray böylece 10 dakika içinde bulduğu üç golle rahatladı. Galatasaray, lige dört maçta dört galibiyetle başlayan Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup etti.