GALATASARAY

Galatasaray-Kayserispor maçı golleri ve geniş özeti

Galatasaray, sezonun ilk maçında evinde Kayserispor'u yeni 4-1 mağlup etti.

Galatasaray-Kayserispor maçı golleri ve geniş özeti

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor'la karşı karşıya geldi. Yeni yıldızlarıyla ilk randevusuna Kayserispor karşısında çıkan sarı-kırmızılılar, oyuna oldukça istekli başladı.

YENİ YILDIZLAR ŞOV YAPTI

Taraftarının da desteğiyle önde baskı kuran Galatasaray, ilk golünü 16. dakikada Tolga'yla buldu. Konuk ekibin bu gole cevabı 30. dakikada Levent'le geldi.

Korner atışından gelen topa kafa vuruşu yapan Levent, sarı-kırmızılıların yan toplardaki zaafını iyi kullanarak beraberlik golünü attı.

Ancak Galatasaray yüksek tempodaki oyununa devam ederek 35. dakikada güzel bir organizasyon sonucunda yeni 10 numara Belhanda'nın golüyle yeniden öne geçti.

37. dakikada ise bu kez Gomis sahneye çıktı.Belhanda'nın pasına hareketlenen yıldız futbolcu, topu kontrol ettikten sonra sağına çekip vuruşunu yaptı ve güzel bir gole imza attı. Kalan dakikalarda skoru koruyan Galatasaray devreye 3-1 önde gitti.

G.SARAY RAHAT KAZANDI

İki takım da ikinci yarıya istekli başladı. Farkı azaltmak isteyen Kayserispor, ikinci yarının ilk bölümünde baskı kurmaya çalıştı. G.Saray ise hızlı ataklarla Tolga'yla net bir fırsattan yararlanamadı.

Dakikalar 85'i gösterirken Kayserisporlu Lopes, 2. sarıdan kırmızı kart gördü.

Bu karttan 2 dakika sonra Gomis yeniden sahaneye çıktı. Kendisine kelen topa çok sert bir vuruş yapan yıldız futbolcu kendisinin 2. takımının 4. golünü attı ve maçın skorunu tayin etti.

YENİ TRANSFERLER GÖZ DOLDURDU

Öte yandan yeni transferlerin ortaya koyduğu hırslı ve güzel futbol, Galatasaraylı taraftarlarca beğeniyle karşılandı.

Galatasaray-Kayserispor maçından kareler

GALATASARAY: 4 - 1 :KAYSERİSPOR

Maç Sonu: Ve hakem maçın son düdüğünü çalıyor.

90+1. dakika: Galatasaray takımından Eren Derdiyok topa kafa vuruyor, top açılıyor. Kayserispor kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

90. dakika: Kayserispor takımından Stephane Badji, Eren Derdiyok ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Sinan Gümüş serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor.

89. dakika: Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor.

88. dakika: GOL - Bafetimbi Gomis golü atıyor.

87. dakika: Taktik bir değişiklik; Younes Belhanda oyundan çıkıyor ve yerine Eren Derdiyok oyuna dahil oluyor. Deniz Türüç ceza sahasının dışından şutunu çekiyor, ancak kaleci kurtarıyor.

86. dakika: Galatasaray atağında Bafetimbi Gomis ofsayta düşüyor. Geoffrey Mujangi Bia ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Galatasaray kale vuruşuyla oyuna başlayacak. 

85. dakika: Güray Vural orta yapıyor. Serdar Aziz topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Tiago Lopes, Garry Rodrigues ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor. KIRMIZI KART! - Tiago Lopes rakibini ittiği için sarı kartla cezalandırıldı.

84. dakika: Galatasaray takımından Sinan Gümüş, Güray Vural ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Muslera topu kornere göndererek uzaklaştırıyor. Kayserispor adına köşe atışını Deniz Türüç sol taraftan kullanıyor.

83. dakika: Kayserispor takımından Stephane Badji, Younes Belhanda ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.Garry Rodrigues, Tiago Lopes ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

82. dakika: Taktik bir değişiklik; Fernando oyundan çıkıyor ve yerine Koray Günter oyuna dahil oluyor.

81. dakika: Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor.

80. dakika: Bafetimbi Gomis tarafından çekilen şut kaleciden dönüyor ve oyun devam ediyor. Galatasaray atağında Sinan Gümüş ofsayta düşüyor.

78. dakika: Tiago Lopes orta yapıyor. Muslera çıkıyor ve topa hakim oluyor.

75. dakika: Kayserispor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

73. dakika: Taktik bir değişiklik; Badou Ndiaye oyundan çıkıyor ve yerine Sinan Gümüş oyuna dahil oluyor. Deniz Türüç serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Kayserispor takımından Umut Bulut topa kafa vuruyor, top açılıyor. Galatasaray kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

72. dakika: Muslera çıkıyor ve topa hakim oluyor. Galatasaray takımından Fernando, Geoffrey Mujangi Bia ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

71. dakika: Muslera çıkıyor ve topa hakim oluyor. Kayserispor rakip sahada taç atışını kullanıyor. Taktik bir değişiklik; Asamoah Gyan oyundan çıkıyor ve yerine Geoffrey Mujangi Bia oyuna dahil oluyor. Tiago Lopes orta yapıyor.

70. dakika: Kayserispor takımı oyuncusu rakip ceza sahasına uzun bir taç atışı kullanıyor. Muslera çıkıyor ve topa hakim oluyor.

69. dakika: Tiago Lopes orta yapıyor. Tiago Lopes orta yapıyor. Galatasaray kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

68. dakika: Kayserispor rakip sahada taç atışını kullanıyor. 

66. dakika: Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor.

65. dakika: Güray Vural orta yapıyor. Maicon topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Galatasaray oyuncusunun kaydettiği gol geçerlilik kazanmadı.

64. dakika: Younes Belhanda ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Kayserispor kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

61. dakika: Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor.

60. dakika: Kayserispor takımından Güray Vural, Mariano ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

59. dakika: Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor.

58. dakika: Kayserispor takımından Ryan Mendes, Fernando ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

57. dakika: Garry Rodrigues orta yapıyor. Jean-Armel Kana-Biyik topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor. 

56. dakika: Taktik bir değişiklik; Gonzalo Espinoza oyundan çıkıyor ve yerine Stephane Badji oyuna dahil oluyor.

55. dakika: Kayserispor takımından Güray Vural, Mariano ile yaptığı mücadele sırasında rakibini çekiyor.

54. dakika: Kayserispor rakip sahada taç atışını kullanıyor. Tiago Lopes orta yapıyor. Serdar Aziz topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

53. dakika: Tolga Cigerci çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak oyuncunun vuruşunu kaleci çeliyor! Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor.

52. dakika: Güray Vural orta yapıyor. Maicon topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Güray Vural orta yapıyor. Serdar Aziz topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

51. dakika: Kayserispor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

50. dakika: Bafetimbi Gomis, Tiago Lopes ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

49. dakika: Sakatlanan Umut Bulut tedavi edilmek üzere saha kenarına alınıyor. Oyun yeniden başladı. Umut Bulut oyuna tekrar dahil oldu. Kayserispor atağında Asamoah Gyan ofsayta düşüyor.

48. dakika: Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda.Umut Bulut sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor.

47. dakika: Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor. Galatasaray atağında Garry Rodrigues ofsayta düşüyor. Kayserispor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

46. dakika: ikinci yarı başladı. Taktik bir değişiklik; Fernando Boldrin oyundan çıkıyor ve yerine Ryan Mendes oyuna dahil oluyor.

Devre Arası: Ve hakem ilk yarıyı bitiriyor.

45+1. dakika: Tiago Lopes orta yapıyor. Galatasaray takımından Fernando araya girerek rakip takımın atağını kesiyor.

45. dakika: Sakatlanan Badou Ndiaye tedavi edilmek üzere saha kenarına alınıyor. Oyun yeniden başladı.

44. dakika: Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda. Badou Ndiaye sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor.

43. dakika: Badou Ndiaye, Gonzalo Espinoza tarafından çok sert bir faule maruz kaldı.

42. dakika: Fernando Boldrin orta yapıyor. Serdar Aziz topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

41. dakika: Kayserispor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

40. dakika: Galatasaray takımından Bafetimbi Gomis vole vuruyor, ancak top dışarı gidiyor. Kayserispor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Martin Linnes, Tiago Lopes tarafından çok sert bir faule maruz kaldı. Tiago Lopes yapmış olduğu sert faul nedeniyle hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

39. dakika: Levent Guelen topu kornere göndererek uzaklaştırıyor. Galatasaray adına Younes Belhanda sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor.

37. dakika: GOL - Galatasaray golü buldu.

36. dakika: Galatasaray takımından Younes Belhanda, Gonzalo Espinoza ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

35. dakika: GOL - Younes Belhanda golü atıyor.

34. dakika: Galatasaray takımından Fernando, Deniz Türüç ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Güray Vural orta yapıyor. Maicon topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Mariano orta yapıyor.

32. dakika: Galatasaray adına Younes Belhanda sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Gonzalo Espinoza topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Tiago Lopes, Garry Rodrigues ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

31. dakika: Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor. Cristian Sapunaru topu kornere göndererek uzaklaştırıyor.

29. dakika: Fernando Boldrin orta yapıyor. Serdar Aziz topu kornere göndererek uzaklaştırıyor. Kayserispor adına Deniz Türüç sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. GOL - Kayserispor takımından Levent Guelen kafa vuruşuyla golü atıyor.

28. dakika: Galatasaray takımından Bafetimbi Gomis, Levent Guelen ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

27. dakika: Badou Ndiaye, Gonzalo Espinoza ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor. Galatasaray takımından Garry Rodrigues, Deniz Türüç ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

26. dakika: Oyun yeniden başladı.

25. dakika: Maç şu anda durmuş durumda. Oyuncular sıvı kaybını önlemek için su içiyorlar.

24. dakika: Kayserispor rakip sahada taç atışını kullanıyor. Her iki takımda rakibi üzerinde baskı kuramadı ve oyunun temposunu iyice düşürdü.

21. dakika: Fernando uzun oynuyor. Silviu Lung Jr. çıkıyor ve topa hakim oluyor.

20. dakika: Gonzalo Espinoza yapmış olduğu sert faul nedeniyle hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

19. dakika: Kayserispor rakip sahada taç atışını kullanıyor. Tolga Cigerci, Gonzalo Espinoza tarafından çok sert bir faule maruz kaldı.

18. dakika: Fernando Boldrin sportmenliğe aykırı davranışı nedeniyle sarı kart gördü. Younes Belhanda sportmenliğe aykırı davranışı nedeniyle sarı kart gördü. Kayserispor atağında Asamoah Gyan ofsayta düşüyor.

17. dakika: Galatasaray takımından Younes Belhanda, Umut Bulut ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

16. dakika: Jean-Armel Kana-Biyik topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Garry Rodrigues orta yapıyor. GOL - Tolga Cigerci golü atıyor.

15. dakika: Tolga Cigerci orta yapıyor. Levent Guelen topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Mariano orta yapıyor.

14. dakika: Oyun yeniden başladı. Badou Ndiaye oyuna tekrar dahil oldu.

13. dakika: Levent Guelen, Badou Ndiaye ile mücadele ederken rakibine sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem serbest vuruşa hükmediyor. Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda. Badou Ndiaye sakatlık geçiriyor ve tedavisi sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. Sakatlanan Badou Ndiaye tedavi edilmek üzere saha kenarına alınıyor.

12. dakika: Kayserispor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Kayserispor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

11. dakika: Kayserispor takımından Fernando Boldrin, Garry Rodrigues ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Maicon topu frikikten doğrudan kaleye gönderiyor, top kaleciden dönüyor ve maç devam ediyor.

10. dakika: Güray Vural orta yapıyor. Maicon topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

9. dakika: Younes Belhanda ceza sahasının dışından şutunu çekiyor, ancak kaleci kurtarıyor.

8. dakika: Umut Bulut topa elle müdahale ediyor.

7. dakika: Kayserispor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

6. dakika: Kayserispor takımından Umut Bulut, Maicon ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.Mariano orta yapıyor. Cristian Sapunaru topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

5. dakika: Fernando Boldrin orta yapıyor. Maicon topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

3. dakika: Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor.

2. dakika: Kayserispor takımından Gonzalo Espinoza, Younes Belhanda ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Galatasaray atağında Bafetimbi Gomis ofsayta düşüyor.

1. dakika: Hakem karşılaşmayı başlatıyor. Younes Belhanda topa elle müdahale ediyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER