GALATASARAY

Galatasaray kime el atsa rakipler ortaya çıkıyor

Galatasaray, el attığı her futbolcu için Avrupa’nın ünlü kulüpleriyle karşı karşıya kaldı.

Galatasaray kime el atsa rakipler ortaya çıkıyor

Transferde 70 kişilik bir transfer listesini teknik direktörüne sunan Galatasaray, kime el atsa karşısına Avrupa’nın bir büyük kulübü çıkıyor. Sarı-kırmızılılara transferde Inter, Napoli, Sevilla, Tottenham gibi ekiplerin rakip olduğu belirtildi.

Transferde kolları erken sıvayan ve gelecek sene için çok iddialı bir takım oluşturmak isteyen Galatasaray, el attığı her futbolcu için Avrupa’nın ünlü kulüpleriyle karşı karşıya kaldı.

70 kişilik bir transfer havuzu oluşturan sarı-kırmızılıların listesindeki ilk sıralarda bulunan isimlere Avrupa’nın önemli ekiplerinin de talip olduğu görüldü. Galatasaray’ın ilgilendiği isimlere kanca atan isimler arasında Inter, Napoli, Sevilla ve Tottenham gibi dev takımların bulunduğu bildirildi.

Şenol Güneş'ten Ümit Özat'a gönderme!

Milliyet'in haberine göre; Transferde elini çabuk tutmak isteyen ve bu yüzden gelecek sezonun kadrosu için görüşmelere başlayan sarı-kırmızılılar kulüpler ve oyuncuların menajerleri ile görüşürken, sürekli bu kulüplerin ismiyle karşılaştıkları belirtildi.

Cim-Bom’un nabız yokladığı futbolcularla Avrupa’nın dev takımlarının da pazarlık halinde olduğu görülürken, bu durumun fiyat artırma politikasının bir parçası olarak da kullanabileceği vurgulandı.

Galatasaray’ın, yeni transfer döneminde bu kulüplerle yarışacak olması, yüksek bütçeli rakipleri karşısında elini zayıflatıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, her şeye rağmen bunları bertaraf ederek şimdiden oyuncular ile el sıkışmanın yollarını arıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER