GALATASARAY

Galatasaray Kulübü o hakem hakkında açıklama yaptı

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın , Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel hakkında açıklama yaptı.

Galatasaray Kulübü o hakem hakkında açıklama yaptı

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, "Bir maçta hakemin bu kadar çok kırmızı kart göstermesi dikkat çekici" dedi.

Türk Telekom Arena’da Trabzonspor’u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Özyalçın, hakemin 4 kırmızı kart göstermesiyle ilgili sorular üzerine, “Bir maçta hakemin bu kadar çok kırmızı kart göstermesi dikkat çekici. Her iki takımın da ligde iddiası yok. Maç bitmiş, Galatasaray 2-1 kazanmış… Benden nasıl bir cevap bekliyorsunuz? Bu konuya değinmek istemiyorum” ifadesini kullandı.

Galatasaray Trabzon maçı tekrar mı ediliyor?

İki üç gün sonra çok ciddi bir Lazio müsabakası oynayacaklarını da vurgulayan Cengiz Özyalçın, “Sayın Mustafa Denizli’nin böylesine zorlu ekip karşısında kadro denemesi ve psikolojik ortam oluşturması doğal” derken, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’in yedek bırakılmasıyla ilgili bir soruya da, “Bu teknik bir konu. Mustafa Denizli’ye sorarsınız” yanıtını verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER