VOLEYBOL

Galatasaray o kupaya da gözünü dikti

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Ataman Güneyligil, CEV Kupası'nı almak istediklerini söyledi.

Galatasaray o kupaya da gözünü dikti

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Ataman Güneyligil, CEV Kupası finalinde Dinamo Krasnodar karşısında kupayı kaldırmak istediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılılar finalde Rus ekip Dinamo Krasnodar ile 29 Mart Salı günü İstanbul'da, 2 Nisan Cumartesi günü de deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Güneyligil, yaptığı açıklamada, sezon başında koydukları iki hedefi de yakaladıklarına değinerek, "CEV Kupası'nda finale çıkmak bizim için çok önemliydi. Genç kadromuza göre iddialı bir hedefti. Bunu başardığımız için çok mutluyuz." dedi.

Hedeflerinin finale çıkmakla bitmediğini belirten Güneyligil, "Sürekli bir basamak üstünü istiyoruz. Onun için finalde de kazanmayı istiyoruz. Ligde de ilk 4 içinde yer aldık. Böylece sezon başında koyduğumuz iki hedefi de yakalamış olduk. Şu anki hedefimiz CEV Kupası'nı almak ve play-off'u ilk 3 içinde bitirerek, gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek." ifadelerini kullandı.

"Umarım Rusya'dan kupayla döneriz"

Ataman Güneyligil, 2 Nisan'da deplasmanda yapılacak rövanş maçından kupayla dönmek istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

Fernando Muslera için vize çıkmıyor

"Umarım Rusya'dan kupayı alır, döneriz. Bu, röportajlarda 'alacağız, geleceğiz' demek kadar kolay değil. Çıkıp savaşmak lazım. Takımımın sezon başından beri yaptığı şey, savaşmak. Bunu yine yaparsak kupayı alırız. Bunun için elimizden geleni sahaya yansıtacağız. Kupayı da kazanacağımıza inanıyoruz. Hiçbir maç için önceden yorum yapamıyorsunuz. Formanızın, armanızın kıymetini bildiğinizi sahada terinizle göstermek lazım. Şimdiye kadar gösterdiğimizi düşünüyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER