GALATASARAY

Galatasaray prim sistemini yine değiştirdi

G.Saray yönetimi, Avrupa bileti için artık elinde kalan tek umuda, Türkiye Kupası’na sarıldı. Bu sezon sürekli prim sistemini güncelleyen yönetim bu kez işi kupaya uyarladı.

Galatasaray prim sistemini yine değiştirdi

Rize’yi eleyip finalde kupayı kaldırmaları halinde her oyuncuya 200’er bin TL prim verilmesi kararlaştırıldı.

BU sezon artık ligde hiçbir beklentisi kalmayan G.Saray’da tek hedef Ziraat Türkiye Kupası’nın kazanılması... UEFA’dan gelen men cezası sonrasında gelecek sezon Avrupa kupalarında yer alamayacak olan sarı-kırmızılılur bu cezayı çekebilmek adına ise öncelikle bu hakkı elde etmek zorunda. Bu sebeple de yönetim ligin ikinci yarısında ligde ilk 4 ve kupada şampiyonluk olarak hedefini güncellerken takımı da motive edebilmek adına sezon başından bu yana prim sistemini sürekli şartlara göre yeniliyor. 

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

MOTİVASYON GEREKLİYDİ..

Vatan'ın haberine göre; Sezon başında maç başına prim verilmeyeceği açıklanırken ardından bu sistemde değişime gidildi. Ancak gerek teknik adam değişiklikleri gerekse de takımın kötü gidişatı ile birlikte son haftalara gelinirken yönetim oyuncuları motive etmek için maç başına prim sistemi getirdi. Buna göre kazanılan maçlara göre havuzda birikecek paralar sezon sonunda Avrupa bileti alınması durumunda oyunculara ödenecekti. 
 
Fakat önceki prim sistemleri gibi bu da takımın kazanmasına yetmedi. Ligde de havlu atılmasının ardından yönetimin elinde bir tek Türkiye Kupası kalınca yönetim de buna göre yeni bir plan hazırladı

Galatasaray Zekeriya Öz'ü üyelikten atıyor!

GELECEK İÇİN KUPA ŞART

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Ç.Rize ile iki kritik maça çıkacak olan sarı-kırmızılı oyuncuları ayağa kaldırmak için yönetim yeni prim sistemini de çarşamba günkü maç öncesinde kaptanlar aracılığı ile takıma duyuracak. Buna göre maç başına oyunculara galibiyet primi ödenmeyecek ancak önce Rize ardından da finaldeki rakibi mağlup etmeleri halinde Türkiye Kupası şampiyonu olan oyunculara 200’er bin TL prim verilecek.
 
YÖNETİM bu yolla artık ellerinde kalan tek umuda tutunmak isterken Avrupa kupalarına gidilememesi halinde kulübün gelecek sezonlarda yaşayacağı maddi kayıplar da değerlendirilerek bu sisteme karar verildi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER