ŞAMPİYONLAR LİGİ

Galatasaray Real Madrid'i böyle yıkmıştı!

Real Madrid deyince akla kim gelir? Mario Jardel... Galatasaray, Real Madrid'i dize getirip, Süper Kupa'ya uzandığı zaman sahnede o vardı.

Galatasaray Real Madrid'i böyle yıkmıştı!

Real Madrid deyince akla kim gelir? Mario Jardel... Galatasaray, Real Madrid'i dize getirip, Süper Kupa'ya uzandığı zaman sahnede o vardı.

GALATASARAY REAL MADRİD'İ BÖYLE YIKMIŞTI..İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TARİH TEKERRÜR EDECEK Mİ?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında 3 Nisan 2001'de 3-2 mağlup ettiği Real Madrid ile 12 yıl sonra aynı kupada yine 3 Nisan'da, çeyrek final ilk maçında karşı karşıya gelecek. Galatasaray'ın o maçtaki gollerinden ikisini, Fatih Terim'in şu an yardımcılığını yapan Hasan Şaş ve Ümit Davala kaydetti.

Sarı-kırmızılı takım, yarın deplasmanda karşılaşacağı güçlü rakibi karşısında 3 Nisan 2001'de elde ettiği başarıyı tekrarlamaya çalışacak.

İki takım arasındaki maçın tarihinin yanı sıra bir ilginç özellik de 3 Nisan 2001'deki karşılaşmada gol atan Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın bu kez yardımcı antrenör olarak sahada yer alması olacak. Ayrıca o karşılaşmada kaleyi koruyan Claudio Taffarel de bu kez kaleci antrenörü olarak görev alacak.

YİNE 3 NİSAN'DA ÇEYREK FİNAL MÜCADELESİ
Sarı-kırmızılı takım, 2000-2001 sezonunda çeyrek finalde eşleştiği İspanyol devi ile ilk maçını 3 Nisan 2001 tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda yaptı. Rakibi karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Galatasaray, ikinci yarıda attığı gollerle müthiş bir dönüş yaparak mücadeleden 3-2 galip ayrılmasını bildi.Bu müsabaka, sarı-kırmızılı ekibin İspanyol takımları karşısında galip geldiği son maç oldu.Galatasaray, deplasmanda yapılan rövanş maçında ise rakibine 3-0 mağlup olarak kupadan elendi.

12 YIL ÖNCEKİ GOLCÜLER ANTRENÖR OLARAK SAHAYA ÇIKACAK
Galatasaray'ın 3 Nisan 2001 tarihinde Real Madrid'de oynadığı mücadelede attığı gollerin ikisi, teknik direktör Fatih Terim'in şu an yardımcılığını yapan Hasan Şaş ve Ümit Davala'dan geldi.

Maçın ilk yarısında Ivan Helguera ve Claude Makelele'nin gollerine engel olamayan sarı-kırmızılı takım, 47. dakikada Ümit Davala'nın penaltıdan, 66. dakikada da Hasan Şaş'ın kaydettiği gollerle skoru 2-2 yaptı. Mücadelede Galatasaray'a galibiyeti getiren golü ise 75. dakikada Mario Jardel attı.

BU KEZ TEKNİK DİREKTÖR FATİH TERİM
Sarı-kırmızılı takım, Real Madrid karşısına bu kez teknik direktör Fatih Terim yönetiminde çıkacak.

Galatasaray, 3 Nisan 2001'de Rumen teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde Real Madrid'i 3-2 yenme başarısı göstermişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER