FUTBOL

Galatasaray Rodrigues’in alternatifini buldu

İsveçli futbol adamı, Norveç ekibi Rosenborg'un 22 yaşındaki kanat forvetini Terim'e sundu Geleceğe yatırım olarak gördüğü Adegbenro için "Rodrigues'in yerini doldurur" notunu düştü.

Galatasaray Rodrigues’in alternatifini buldu - Sayfa 1

İsveçli futbol adamı, Norveç ekibi Rosenborg'un 22 yaşındaki kanat forvetini Terim'e sundu Geleceğe yatırım olarak gördüğü Adegbenro için "Rodrigues'in yerini doldurur" notunu düştü

Galatasaray Rodrigues’in alternatifini buldu - Sayfa 2

Galatasaray taraftarların sevdiği isim Johan Elmander, geçtiğimiz günlerde İsveç'in Aftonbladet gazetesine yaptığı açıklamada "Şu anda Galatasaray'ın kuzey ülkelerinden transfer edebileceği oyuncuları gözlemliyorum. Önerebileceğim bazı isimler var" demişti.

Galatasaray Rodrigues’in alternatifini buldu - Sayfa 3

36 yaşındaki eski futbolcunun, araştırdığı isimlerden biri de çok geçmeden ortaya çıktı. O da Norveç ekibi Rosenborg'un Nijeryalı oyuncusu Samuel Adegbenro...

Galatasaray Rodrigues’in alternatifini buldu - Sayfa 4

FİYATI ŞİMDİLİK CAZİP Elmander'in 22 yaşındaki kanat forvet için teknik direktör Fatih Terim'e verdiği raporda "Garry Rodrigues takımdan ayrılırsa yerini rahatlıkla doldurabilir" yazdığı ayrıca Adegbenro'nun geleceğe yatırım sayılabilecek bir futbolcu olduğu yönünde not düştüğü ifade edildi.