GALATASARAY

Galatasaray rotayı Avrupa'ya çevirdi

Şampiyonluktan uzaklaşan Galatasaray rotayı Avrupa'ya çevirdi. Zor bir süreç geçiren sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Mustafa Denizli'nin söylediği sözler takıma umut verdi.

Galatasaray rotayı Avrupa'ya çevirdi

Şampiyonluktan uzaklaşan G.Saray rotayı Avrupa'ya çevirdi. Zor bir süreç geçiren sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Denizli, "Yıllar önce yapmıştık yine yaparız" mesajı verdi.

Son 4 yılda gelen 3 şampiyonluğun ardından Galatasaray bu sezon adeta "Cefa" sezonu yaşıyor. Bir yandan mali problemlerle boğuşan ve "Avrupa'dan men" tehlikesiyle karşı karşıya kalan sarı-kırmızılılar, bir yandan da ligde alınan kötü sonuçlar sebebiyle oldukça olumsuz bir süreç geçiriyor. Kupada alınan Akhisar galibiyeti bir nebze olsun takıma moral getirirken, teknik direktör Mustafa Denizli'nin "Psikolojimin iyi olduğunu söyleyemem. Ama psikolojim iyi değil diye hedeflerimizden vazgeçmeyeceğiz. Kariyerim boyunca bu tip zorluklarla uğraştım" açıklaması hem şaşırttı hem de camiaya umut aşıladı. Türkiye Kupası mücadelesinin ardından Mersin maçı hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılılarda asıl hedef ise perşembe günü oynanacak Lazio karşılaşması.

Galatasaray'da Mustafa Denizli krizi kapıda!

"DEVLERİ DİZE GETİRDİK"

Ligde neredeyse havlu atan Galatasaray'da Mustafa Denizli, oyuncularını toplayarak Avrupa Ligi'ni işaret etti. İtalyan temsilcisi Lazio ile karşılaşacak sarı-kırmızılılar tüm hazırlıklarını bu mücadeleye göre yapmaya başladı.

Futbolcularını tam 27 yıl öncesine götüren tecrübeli teknik adamın, "Galatasaray 4 senede 3 şampiyonluk elde etti. Ama bu sezon şampiyonluktan bir hayli uzak kaldık. 27 yıl önce de elimizde 2 sene üst üste şampiyon olan bir takım vardı. Fakat 1988-89 sezonunda ligde işler yolunda gitmedi. Avrupa'da da başarılı olacağımıza kimse ihtimal vermiyordu. Gittik devleri dize getirdik, yarı final oynadık" ifadeleriyle Florya'ya "89 ruhunu" getirmek için büyük çaba gösterdiği belirtildi.

Galatasaray'ın UEFA'ya teklifi ortaya çıktı

DENİZLİ'YE YARDIMCI OLUYORLAR

Sarı-kırmızılı takımda başta Selçuk olmak üzere Sneijder, Sabri ve Hakan Balta'nın takımı kenetlemek ve motive etmek için arkadaşlarıyla sık sık konuştukları, çalıştırıcıları Mustafa Denizli'ye yardımcı oldukları ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER