GALATASARAY

Galatasaray şampiyonluğu Abdi İpekçi'ye bıraktı!

Galatasaray Odeabank, Eurocup finali ilk maçında Strasbourg'a 66-62 mağlup oldu. Kupanın sahibi, 27 Nisan'da Abdi İpekçi'de belli olacak.

Galatasaray şampiyonluğu Abdi İpekçi'ye bıraktı!

ULEB Eurocup Final serisi ilk maçında temsilcimiz Galatasaray Odeabank, deplasmanda Strasbourg'a 66-62 mağlup oldu ancak rövanş için avantajlı bir skor elde ederek şampiyonluk için umutlarını korudu

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, ULEB Eurocup Final serisi birinci maçında Strasbourg'a deplasmanda 66-62 mağlup oldu.

İki ekip 27 Nisan'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Strasbourg Galatasaray

Ahmet Çakar Truva Atı davasını kazandı

EUROCUP'TA BİR İLK

Aydın Örs’lü Efes Pilsen’in 1996 yılında Koraç Kupası’nı kazanarak Türk basketbol tarihine damgasını vuran başarıyı yakalamasının üzerinden 15 sene geçerken Baş Antrenörlüğünü Ergin Ataman’ın yaptığı Beşiktaş Milangaz ise 2011-12 yılında FIBA EuroChallenge şampiyonu olarak Türkiye’ye ikinci bir Avrupa Kupası’nı getirmiş oldu.

Yine Ergin Ataman yönetiminde Galatasaray Odeabank, ULEB Eurocup’ta finale çıkarak Türk basketbol tarihinde bir ilki gerçekleştirmiş olup, kupayı kazandığı takdirde Galatasaray Erkek Basketbol Takımının tarihinde ilk defa bir Avrupa Kupası’nı müzesine taşımış olacak.

Strasbourg: 66-62 :Galatasaray Odeabank 

Salon: Rhenus Sport

Hakemler: Fernando Rocha (Portekiz), Sasa Pukl (Slovenya), Emilio Perez Pizarro (İspanya)

Strasbourg: Beaubois 5, Campbell 16, Collins 8, Weems 9, Fofana 6, Howard 11, Lacombe, Leloup 11, Duport

Galatasaray Odeabank: McCollum 8, Sinan Güler 2, Schilb 12, Micov 17, Lasme 7, Jerrels 4, Chuck Davis 11, Green 1, Göksenin Köksal

1. Periyot: 7-8

Devre: 23-24

3. Periyot: 43-45

5 faulle çıkanlar: 38.01 Chuck Davis (Galatasaray Odeabank), 39.33 Beaubois (Strasbourg)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER