GALATASARAY

Galatasaray-Sivasspor maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 3. hafta açılış maçında lige fırtına gibi giren Galatasaray, taraftarının önünde Sivasspor'u konuk etti. Cimbom mücadeleden 3-0 galip ayrılarak 3'te 3 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Galatasaray-Sivasspor maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'de 3. haftanın açılış maçında lider Galatasaray, evinde Sivasspor'u konuk etti.

AÇILIŞI TOLGA CİĞERCİ YAPTI

Ligin ilk 2 maçında oyun ve skor olarak göz dolduran Galatasaray, Sivasspor maçına da hızlı başladı. Konuk ekibin de tempolu oyuna aynı şekilde karşılık vermesiyle seyir zevki yüksek bir ilk yarı oldu. 

45 dakikalık bölümde tek gol ise Galatasaray'ın sürpriz golcüsü Tolga'dan geldi. İlk 2 haftada oynanan Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarında golünü atan Tolga, Sivasspor karşısıda da 41. dakikada topu ağlara gönderdi.

İKİNCİ YARIDA DA TOLGA SAHNEDE

Galatasaray ikinci yarıdaki baskılı oyununa devam ederken ikinci gol yine Tolga'dan geldi. Maçın 71. dakikasında Linnes'in ceza sahası yayına attığı pasta sağ ayak içiyle güzel bir plase vuruşu yapan Tolga, skoru 2-0'a getirdi.

NOKTAYI GOMİS KOYDU

Karşılaşmanın 82. dakikasında ceza sahasında Sivassporlu futbolcunun elle oynadığına karar veren Ali Palabıyık, penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltıda Gomis topu ağlara gönderdi ve ligdeki gol sayısını Tolga Ciğerci gibi 4'e çıkardı.

Mücadelede başka gol olmadı ve Galatasaray evinde Sivasspor'u 3-0 mağlup etti.

GALATASARAY 3'TE 3 YAPTI

Galatasaray, Kayserispor ve Osmanlıspor'dan sonra Sivasspor'u da yenerek ligde 3 maçta 3 galibiyet alarak milli araya lider olarak gitmeyi garantiledi. 3 maçta 9 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, 10 gol attı.

Galatasaray taraftarlarından Gomis'e destek

GALATASARAY: 3 - 0 :SİVASSPOR

Maç Sonu: Hakem Ali Palabıyık maçın son düdüğünü çalıyor. Galatasaray aldığı bu galibiyetle puanını 9'a çıkarıp liderdliğini sürdürürken Demir Grup Sivasspor ise 3 puanda kalıyor.

90+3. dakika: Galatasaray takımından Martin Linnes, Mattias Bjaersmyr ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Medicana Sivasspor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

90+2. dakika: Galatasaray adına köşe atışını Eren Derdiyok sol taraftan kullanıyor. Galatasaray adına köşe atışını Eren Derdiyok sol taraftan kullanıyor. Badou Ndiaye tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü.

90+1. dakika: Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor. Galatasaray atağı, Eren Derdiyok topla birlikte hızla ilerliyor. Eren Derdiyok rakiplerini geçiyor. Eren Derdiyok tarafından çekilen şutu kaleci kornere çeldi.

90. dakika: Badou Ndiaye rakiplerini geçiyor. Martin Linnes topu kornere göndererek uzaklaştırıyor. Maçın dördüncü hakemi uzatma oynanacağını gösterdi.

89. dakika: Mariano serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor. Auremir topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

88. dakika: Sergio Rochet, Eren Derdiyok ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

87. dakika: Taktik bir değişiklik; Bafetimbi Gomis oyundan çıkıyor ve yerine Eren Derdiyok oyuna dahil oluyor.

86. dakika: Taktik bir değişiklik; Younes Belhanda oyundan çıkıyor ve yerine Yasin Öztekin oyuna dahil oluyor.

85. dakika: Medicana Sivasspor takımından Auremir, Badou Ndiaye ile yaptığı mücadele sırasında rakibini çekiyor.

84. dakika: Muhammet Demir, Serdar Aziz ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor. 

83. dakika: GOL Galatasaray takımından Bafetimbi Gomis penaltı noktasından topu ağlara gönderiyor.

82. dakika: Mariano orta yapıyor. Vitaliy Dyakov topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Mattias Bjaersmyr topa elle müdahale ediyor.

81. dakika: Medicana Sivasspor takımından Hakan Arslan, Garry Rodrigues ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Galatasaray atağı, Garry Rodrigues topla birlikte hızla ilerliyor.

80. dakika: Medicana Sivasspor atağında Zoro Cyriac ofsayta düşüyor. Taktik bir değişiklik; Zoro Cyriac oyundan çıkıyor ve yerine Muhammet Demir oyuna dahil oluyor. 

79. dakika: Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor.

76. dakika: Hakan Bilgiç, Tolga Cigerci tarafından çok sert bir faule maruz kaldı. Taktik bir değişiklik; Tolga Cigerci oyundan çıkıyor ve yerine Selçuk İnan oyuna dahil oluyor. 

75. dakika: Galatasaray atağı, Garry Rodrigues topla birlikte hızla ilerliyor.

74. dakika: Medicana Sivasspor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

73. dakika: Taktik bir değişiklik; Leandrinho oyundan çıkıyor ve yerine Mert Hakan Yandas oyuna dahil oluyor. Galatasaray takımından Martin Linnes, Elderson ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. Galatasaray takımından Fernando, Hakan Arslan ile yaptığı mücadele sırasında rakibini çekiyor. Galatasaray takımından Mariano, Hakan Arslan ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor.

71. dakika: GOL Galatasaray takımından Tolga Cigerci ceza sahası dışından çektiği şutla topu ağlara gönderiyor.

70. dakika: Elderson, Bafetimbi Gomis tarafından faulle durduruldu.

68. dakika: Emre Kılınç, Martin Linnes tarafından çok sert bir faule maruz kaldı.

67. dakika: Leandrinho orta yapıyor. Zoro Cyriac kaleye giden şutu rakipten dönüyor. Medicana Sivasspor adına Emre Kılınç sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Fernando topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor. Galatasaray şimdi kontraatağa kalkıyor.

64. dakika: Zoro Cyriac, Garry Rodrigues tarafından arkadan itilerek faule maruz kaldı. Sakatlıktan dolayı yerde yatan oyuncu olması nedeniyle oyun durmuş durumda.

62. dakika: Vitaliy Dyakov, Bafetimbi Gomis ile mücadele ederken rakibini ittiği için sarı kart görüyor.

61. dakika: Younes Belhanda çok önemli bir gol pozisyonu yakalıyor, ancak golü kaçırmayı başarıyor! Medicana Sivasspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Medicana Sivasspor atağında Leandrinho ofsayta düşüyor.

60. dakika: Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor. Younes Belhanda rakiplerini geçiyor.

59. dakika: Medicana Sivasspor adına Emre Kılınç sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor.

58. dakika: Medicana Sivasspor takımından Auremir topa kafa vuruyor, top açılıyor. Galatasaray kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Galatasaray takımından Younes Belhanda, Emre Kılınç ile mücadele ederken rakibine tehlikeli bir müdahalede bulunuyor.

57. dakika: Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor. Mariano orta yapıyor. Sergio Rochet çıkıyor ve topa hakim oluyor. Medicana Sivasspor rakip sahada taç atışını kullanıyor.

55. dakika: Medicana Sivasspor takımından Zoro Cyriac, Mariano ile mücadele ederken rakibine çelme takıyor. 

54. dakika: Galatasaray adına Younes Belhanda sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Vitaliy Dyakov topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

53. dakika: Emre Kılınç tarafından çekilen şut rakip oyuncudan döndü. Medicana Sivasspor takımından Hakan Arslan şutunu çekiyor, ancak top dışarı gidiyor. Galatasaray kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

51. dakika: Mariano orta yapıyor. Mattias Bjaersmyr topu uzaklaştırıyor ve takımını rahatlatıyor.

50. dakika: Medicana Sivasspor takımından Hakan Arslan, Badou Ndiaye ile yaptığı mücadele sırasında rakibini çekiyor.

48. dakika: Galatasaray takımından Mariano orta yaparak topu ceza sahasına göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu bunu engelliyor. Galatasaray takımı oyuncusu rakip ceza sahasına uzun bir taç atışı kullanıyor. Medicana Sivasspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

46. dakika: İkinci yarı başladı. Galatasaray atağında Bafetimbi Gomis ofsayta düşüyor.

Devre Arası: Hakem Ali Palabıyık'ın işaretiyle ilk yarı sona eriyor. Galatasaray soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gidiyor.

45+1. dakika: Galatasaray takımında ikinci sarı kartı gören oyuncu Serdar Aziz oluyor. Serdar, Arouna Kone'ye yaptığı faul nedeniyle kart görüyor. 

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave ediliyor.

41. dakika: GOL Galatasaray, Tolga Ciğerci ile 1-0 öne geçiyor. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Younes Belhanda ortasını arka direğe yapıyor, yükselen Serdar Aziz kafayla pasını Bafetimbi Gomis'e aktarıyor. Bafetimbi Gomis bekletmeden kafasıyla altıpas içindeki Tolga Ciğerci'nin önüne bırakıyor. Tolga Ciğerci'nin vuruşunda topu ağlarla buluşuyor.

36. dakika: Tolga Ciğerci'nin ceza sahası sol köşesinden ortasında savunma topa kafayla dokunuyor. Arkaya açılan topu kontrol eden Garry Rodrigues rakibinden sıyrılıp sağ çaprazdan vuruyor fakat kaleci Sergio Rochet sağına giden topu uzanıp tokatlamayı başarıyor.

34. dakika: Orta alandan Younes Belhanda'nın gönderdiği uzun topa yükselen Bafetimbi Gomis ofsayt pozisyonunda.

33. dakika: Medicana Sivasspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Galatasaray atağı, Badou Ndiaye topla birlikte hızla ilerliyor. Martin Linnes tarafından çekilen şutta topu kaleci çeliyor.

30. dakika: Ceza yayı içinden kazanılan serbest vuruşta topun başına Vitali Dyakov geçiyor. Vitali Dyakov'un şutunda top barajdan sekiyor.

27. dakika: Badou Ndiaye ceza sahası dışından yaptığı vuruşta hedefi bulamıyor. Medicana Sivasspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak.

25. dakika: Hızlı gelişen Galatasaray atağında Mariano Filho'nun pasında Bafetimbi Gomis bir kez daha ofsayta düşüyor.

24. dakika: Demir Grup Sivasspor sağ kanattan Emre Kılınç ile köşe vuruşu kullanıyor. Emre Kılınç'ın ön direğe ortasında Younes Belhanda topu kafayla karşılıyor.

23. dakika: Garry Rodrigues, Badou Ndiaye ile girdiği verkaç sonrasında pasını Bafetimbi Gomis'e veriyor fakat Bafetimbi Gomis ofsaytta kalıyor.

20. dakika: İlk 20 dakika itibariyle topla oynama oranlarında Galatasaray'ın üstünlüğü göze çarpıyor.

19. dakika: Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor. Garry Rodrigues rakiplerini geçiyor. Medicana Sivasspor kale vuruşuyla oyuna başlayacak. Galatasaray rakip sahada taç atışını kullanıyor.

15. dakika: Mariano Filho'nun savunmanın arkasına attığı topla buluşan Bafetimbi Gomis için ofsayt bayrağı kalkıyor.

14. dakika: Sol taraftan taç atışını kullanan Martin Linnes, tekrar topla buluşuyor. Rakibini geçen Martin Linnes ortasını yapıyor fakat kalesini terkeden Sergio Rochet topa sahip oluyor.

11. dakika: Orta alanda topla buluşan Tolga Ciğerci'nin arapasında Garry Rodrigues ceza sahasına giriyor. Rakibinden sıyrılıp sert vuruyor fakat kaleci Sergio Rochet topu çelmeyi başarıyor. Kaleci Sergio Rochet'ten dönen topu iyi takip eden Tolga Ciğerci, penaltı noktası üzerinden şutunu çekiyor fakat top üstten auta gidiyor.

10. dakika: Rakibi Emre Kılınç'ı arkadan çeken Mariano Filho maçtaki ilk kartı gören oyuncu oluyor. Sol kanattan Emre Kılınç'ın kullandığı serbest vuruşta Vitali Dyakov kafayı vuruyor fakat top kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.

6. dakika: Sağ kanattan son çizgiye inen Garry Rodrigues'in ortasında topa kimse dokunamıyor.

4. dakika: Gelişen Demir Grup Sivasspor atağında Maicon Roque'den seken topa Hakan Arslan gelişine vuruyor fakat top yandan auta gidiyor. Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Martin Linnes'in pasıyla ceza sahasına giren Tolga Ciğerci'nin çaprazdan şutunda top savunmadan sekiyor.

1. dakika: Galatasaray başlama vuruşunu yapıyor ve maç başlıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER