GALATASARAY

Galatasaray taraftarından Sinan Gümüş'e tepki!

Galatasaray taraftarı tüm futbolculara sevgi gösterisinde bulunurken, Sinan Gümüş’ü ise ıslıkladı.

Galatasaray taraftarından Sinan Gümüş'e tepki!

Galatasaray'dan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Sinan Gümüş, Kayserispor maçında oyuna girdiği sırada ıslıklandı. Sinan Gümüş, maç içinde topa her dokunduğunda protestolar devam etti.

Süper Lig’in ilk haftasında Kayserispor’u konuk eden Galatasaray, sergilediği futbol ile alkış aldı. Oldukça tempolu ve baskılı bir oyun ortaya koyan Galatasaray, rakibini Tolga, Belhanda ve Gomis’in (2) golleriyle 4-1 mağlup etti. Galatasaray taraftarı tüm futbolculara sevgi gösterisinde bulunurken, Sinan Gümüş’ü ise ıslıkladı.

Galatasaray-Kayserispor maçı golleri ve geniş özeti

Karşılaşmanın 73. dakikasında Ndiaye’nin yerine giren Sinan Gümüş, tribünlerin ıslıklı protestolarına maruz kaldı. Galatasaray taraftarları, 23 yaşındaki futbolcunun ayağına her top değdiğinde ıslıklı protestosuna devam etti.

Islıklı protestoların, Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün’ün, Sinan Gümüş hakkında “Takımdan ayrılmak istiyor” şeklindeki açıklaması nedeniyle olduğu belirtildi. Cenk Ergün “Sinan Gümüş bu hafta içerisinde açıklığa kavuşur. Sinan da sevdiğimiz bir arkadaşız. Gitme talebi oldu. Kampın bitmesini bekledik. Teknik heyetten yine bir değerlendirme alacağız” demişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER