GALATASARAY

Galatasaray-Trabzonspor (GS-TS) maçına doğru

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak. İşte Galatasaray-Trabzonspor maçının detayları...

Galatasaray-Trabzonspor (GS-TS) maçına doğru

Galatasaray Trabzonspor maçı ile nefes kesecek bir karşılaşma bu hafta Süper Lig'de spor severlerin karşısına çıkacak. Milli maçlar nedeniyle ara verilen lige bu hafta kaldığı yerden devam ediliyor. Karşılaşma öncesinde iki takımında dikkat çeken istatistikleri mevcut. Peki Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?: Galatasaray Trabzonspor maçı 1 Nisan Pazar akşamı saat 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek.

GALATASARAY İLE 90´INCI RANDEVU: Trabzonspor ile Galatasaray, oynayacakları maçla birlikte ligde 90´ıncı kez karşı karşıya gelecek.

Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 89 maçta Trabzonspor'un 29, Galatasaray´ın 39 galibiyeti bulunuyor. 21 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 98 gol atarken, kalesinde 114 gol gördü.

TRABZONSPOR 3 MAÇTIR KAZANIYOR: Trabzonspor, Galatasaray ile oynadığı son 3 maçta da rakibine üstünlük kurmayı başardı. Bordo-mavililer, aralarında oynanan son 3 karşılaşmada sırasıyla 1-0, 2-0 ve 2-1´lik skorlarla sahadan galip ayrıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER