SÜPER LİG

Galatasaray transfer haberleri Burak Yılmaz

Galatasaray’da Burak Yılmaz’ı isteyen ve 10 milyon euro teklif eden West Ham United’a vize çıkmıyor.

Galatasaray transfer haberleri Burak Yılmaz
Bilic'in takımı West Ham United'ın transfer teklifinde bulunduğu Burak Yılmaz için yarın görüşülecek. Ancak sarı-kırmızılılar tecrübeli futbolcuyu kesinlikle satmama kararı aldı. Cim-Bom, Burak'ın gidişini büyük bir risk olarak görüyor..

Galatasaray’da Burak Yılmaz’ı isteyen ve 10 milyon euro teklif eden West Ham United’a vize çıkmıyor. Cim-Bom, Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic’in teknik direktörlüğünü yaptığı West Ham’a Burak için olumsuz yanıt verecek.

İngilizlere, görüşme için yarına randevu istemesine karşın yönetim ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, golcüyü kesinlikle satmama kararı aldı.
Sarı-kırmızılıların, liglerin başladığı bir dönemde böyle bir satışı çok riskli buldukları belirtildi. Yönetim, daha önce her futbolcunun değerini bulması durumunda satılabileceği yönündeki prensip kararı almasına karşın bu durum Burak için geçerli olmayacak. Burak Yılmaz’ın da kesinlikle Galatasaray’dan ayrılma düşüncesinde olmadığı ifade edildi. Galatasaray’la 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcünün, mukavelesinin sonuna kadar kalmak istediği bildirildi.



Burak’sız olmuyor
Milliyet'in haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, dün Burak Yılmaz’ı yedek soyundurdu. Hamza hoca, bunu taktiksel bir tercih olduğunu belirtirken, “Önde Burak ve Podolski ile oynayınca savunmada eksik kalıyorduk. Bu yüzden böyle bir tercih yaptık” diye konuştu.

Burak, sakatlanan Sneijder’in yerine oyuna girerken, onsuz olmayacağını da gösterdi. Başarılı futbolcu yine rakip kaleye golünü atarken, Galatasaray’ın değişmezi olduğunu ortaya koydu.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER