SÜPER LİG

Galatasaray transfer haberleri Kweuke

Çaykur Rizespor'da Gençlerbirliği maçına damga vuran Kweuke ile Galatasaray’ın da ilgiendiği iddia edildi.

Galatasaray transfer haberleri Kweuke
Çaykur Rizespor'da Gençlerbirliği maçına damga vuran Kweuke ile Galatasaray'ın da ilgiendiği iddia edildi. 
 
Çaykur Rize'de bileti kesilen Kweuke ile Galatasaray'ın da ilgiendiği iddia edildi. Kamerunlu golcünün, yakın çevresine "G.Saray ve Bursa menajerler aracılığı ile benimle ilgileniyorlar. Bursa teklif de yaptı. Benim önceliğim Galatasaray'da oynamak" dediği ileri sürüldü.

KİM BU KWEUKE?

¦ Samuel Eto'o'nun akrabası...

¦ 2013'te Çek Kupası'nda rakibinin bacağını kırdığı için 12 maç ceza alarak Çek futbol tarihine geçti.

¦ 2010-11'de Çek Ligi'nin en iyi yabancı oyuncusu seçildi.

¦ Geçen sezon Bursa maçında penaltıyı yine zorla kendi kullandı ve kaçırdı.

¦ Rize'ye 2013'te 850 bin Euro bonservisle Sparta Prag'dan geldi.

¦ Rize formasıyla 57 resmi maçta 26 gol attı. Geçen sezon ligde kalınmasında başrol oynadı.  
 

PERDE ARKASINDAN TİMSAH ÇIKTI

Habertürk'ün haberine göre; Gençlerbirliği-Çaykur Rize maçında hocası Hikmet Karaman'ın uyarısına rağmen penaltıyı zorla kendi kullanan Leonard Kweuke, daha sonra Karaman ile tartışmış ve son anda attığı galibiyet golünden sonra da ağlamıştı. Karaman'a İngilizce küfürler yağdıran Kweuke'nin bu tavrının perde arkasında Bursa'dan gelen teklifin olduğu ortaya çıktı. Timsah'a gitmek isteyen Kamerunlu golcünün, yönetimden izin çıkmadığı için 10 gündür agresif davranışlar sergilediği belirtildi.

'BİR DAHA BENDEN TOP ALIRSANIZ, HEPİNİZİ S...'

İdmanlara geç katılan Kweuke'nin, maç toplantılarında telefonu ile konuştuğu ve gönderilmek için elinden geleni yaptığı bildirildi. G.Birliği maçının ardından kendisini uyaran arkadaşlarına, "Bir daha kimse benden topu almasın, yoksa hepinizi s..." diye küfür ettiği de kaydedilen Kweuke'den, birçok futbolcunun nefret ettiği ifade edildi. Oyuncuların, Kweuke'nin derhal gönderilmesini talep ettikleri öğrenildi.

TESİSLERİ TERK ETTİ

Ağır bir para cezası verilmesi beklenen Kweuke, yönetim kurulunun kendisi hakkında vereceği karara kadar takımdan ayrı çalışacak. Ancak Kweuke buna pek razı değil... Rize kafilesi dün takım halinde idman için tesislere girdi. Kweuke ise özel bir araçla hemen oradan ayrıldı. Kamerunlu golcünün Karaman ya da takım arkadaşlarından özür dilemediği belirtildi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER