TRANSFER

Galatasaray transfer haberleri! Shaqiri sesleri

Galatasaray transferde sıcak saatler yaşıyor. Kadroya takviye yapmak isteyen yönetim yıldız isim Shaqiri'de yoğunlaştı.

Galatasaray transfer haberleri! Shaqiri sesleri
Son olarak kadrosuna Jose Rodriguez'i katan Galatasaray transferde sıcak saatler yaşıyor. Kadroya mutlaka yıldız takviyesi yapmak isteyen yönetim Shaqiri isminde yoğunlaştı. İşte Galatasaray transfer haberleri.

Savunmanın ilacı Glik

Nice maçındaki hezimetin ardından yönetime rapor veren Hamza Hamzaoğlu, Torino'nun 1.90'lık Polonyalı stoperi Kamil Glik'in mutlaka alınmasını istedi.Kamil Glik’in tek taliplisi Galatasaray değil. Roma ve Milan da 27 yaşındaki futbolcuyu gözüne kestirmiş durumda. 
 

Shaqiri bombası 

Inter'de kalmayı istemeyen ve Hamza hocanın 'mutlaka alınsın' dediği 24 yaşındaki Arnavut asıllı oyuncu kiralık olarak düşünülüyor.Lukas Podolski’yi alarak camiayı sevindiren Cimbom flaş bir transfer hamlesiyle taraftarını yeniden ayağa kaldırmak istiyor.



Onur Kıvrak Hamlesi

Onu­r’­un Trabzonspor yö­ne­timi ile ara­sın­da­ki ip­le­rin ge­ril­me­si Cim­bo­m’­u ha­re­ke­te ge­çir­di. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar, uzun sü­re­dir mil­li el­di­ve­ni kad­ro­su­na kat­mak is­ti­yor­du. As­lan, ba­şa­rı­lı ka­le­ci için na­bız yok­la­ma ça­lış­ma­la­rı­na baş­la­dı.




Zambrano ilk sırada

Dany Nounkeu ile yolları ayıran Galatasaray'da stoper transferi için çalışmalar hızlanırken, Perulu Carlos Zambrano listenin yine ilk sırasında...


TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER