FENERBAHÇE

Galatasaray yedek kulübesinde kavga

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Galatasaray yedek kulübesinde olay çıktı.

Galatasaray yedek kulübesinde kavga

Galatasaray’ın Hollandalı hocası Riekerink, Fenerbahçe karşısında 1-0 geride olduğu sırada 3. oyuncu değişikliği hakkını Cavanda’yı oyuna alarak kullandı.

Oyuna girmek isteyen Selçuk İnan, Riekerink’in son değişiklik hakkında da kendisini oyuna almaması üzerine çılgına döndü. Oldukça sinirlenen tecrübeli futbolcu eşofmanlarını fırlattı.

Fenerbahçe 'Galatasaray'ı yeni bekleriz' diyerek uğurladı

KARAR VEREMEMİŞTİ

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin hazırlanırken, teknik direktör Jan Olde Riekerink, orta saha için bir türlü karar verememişti. Ya Tolga-Selçuk-De Jong üçlüsünü kullanacak, ya da golü düşünerek bunlardan birini dışarıda bırakacaktı. Nitekim, perşembe günü yapılan taktik antrenmanında Hollandalı teknik adam tercihini yaptı, Selçuk’u da yedek takımda oynattı.

Kadıköy’e gittiler ceza sahasını göremediler!

Bu üçlü arasında kendini dışarıda bulan Selçuk büyük hayal kırıklığı yaşarken, yedek kalmayı hazmedemedi. Ertesi gün yapılan antrenmanda Selçuk, “Halsizim” diyerek idmanda yer almadı. Bağırsak enfeksiyonu geçirdiği belirtilen ve grip olduğu da vurgulanan Galatasaray Kaptanı, takımın bu çalışmasında yer almadı. Selçuk gibi bağırsak enfeksiyonu geçirdiği söylenen diğer isim de, Lukas Podolski idi. O da cuma günkü antrenmanda yoktu.

“Halsizim” diyerek bir idman kaçıran Selçuk’un bir gün sonra hemen iyileşmesi(!) ve bir sonraki antrenmanda yer alması ise manidar bulundu. Bu durum, “Selçuk’un kaprisi” olarak yorumlandı. Nitekim Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink de, dün Kadıköy’de sürpriz bir 11 sahaya sürdü. Selçuk ile Podolski yedek kalırken, Hollandalı teknik adam Sinan Gümüş ve De Jong’a şans tanıdı.

Cavanda oyuna alınınca, Selçuk yedek kulübesinde çıldırdı!

Galatasaray'ın Hollandalı hocası Riekerink, Fenerbahçe karşısında 1-0 geride olduğu sırada 3. oyuncu değişikliği hakkını Cavanda'yı oyuna alarak kullandı. Selçuk İnan, Galatasaray’ın üçüncü değişikliğinin Cavanda ile yapılması karşısında çılgına döndü.

Oyuna giremeyen sarı-kırmızılı futbolcu, eşofmanını yere fırlatarak sinirini gösterdi. Selçuk ayrıca yedek kulübesinde antrenör Ayhan Akman ile de tartıştı. Ayhan Akman'ın milli oyuncuya tepki göstermesi objektiflere yakalandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER