GALATASARAY

Galatasaray yönetiminden eleştirilere sert yanıt

Galatasaray Basın Sözcüsü Levent Nazifoğlu, Adanaspor maçı sonrasında Erman Toroğlu'nun sözlerine yanıt verdi.

Galatasaray yönetiminden eleştirilere sert yanıt

Galatasaray Basın Sözcüsü Levent Nazifoğlu, Adanaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İsim vermeden Erman Toroğlu'nun eleştirilerini yanıtlayan Levent Nazifoğlu "Onlar eleştirsinler, Türkiye liginin kalitesi bu, kimse iyi oynamıyor" dedi..

İşte Levent Nazifoğlu'nun olay açıklamaları:

"Beşiktaş'ın da 2 puan kaybetmesiyle birlikte güzel bir konuma geldik."

"Kötü oynuyoruz diye eleştirmeye devam etsinler. Diğer takımlar da kötü oynuyor. Türkiye liginin kalitesi bu. Muslera'ya bugün 1 top geldi. Onu da kurtaracak tabi. Ne diye Muslera'yı kaleye koyuyoruz? Bruma da o golü atacak. De Jong da gayet iyi oynadı"

"DAHA ÇOK GİDİP GELECEK"

Galatasaray Cumhuriyet Bayramı'nda gülüyor

"Şampiyonluk işi daha çok gidip gelecek. Fenerbahçe de kaybedecek, inşallah kaybetmeyiz ama bizim de başımıza gelecek. Çok uzun bir maraton. Kış geliyor ve daha çok sürprizler yaşanacak. Gerekli önlemleri almaya çalışıyoruz"

"Bütün oyunun kontrolü Galatasaray'daydı. Her zaman oyunu domine edebiliyoruz. Dünyada da böyle oluyor. Gönül isterdi ki, daha erken golü bulalım ama olmadı"

"DİĞER TAKIMLARI DA GÖRÜYORSUNUZ"

"Diğer takımları da görüyorsunuz. Onların da bir futbol oynadığı yok. Kimsenin bir şey oynadığı yok. Maalesef Türkiye'de akıcı bir oyun olmuyor"

"Galip geldiğimiz maçlarda en güzel tarafı 3 puanı almış olmamızdır. Geçen hafta neden Sneijder var, Yasin niye yok diyordunuz. Bugün de onu soruyorsunuz. Herkesin eksikliğini hissediyoruz ancak hepsinin yeri var. Herkes Tolga çıktı diye üzüldü. De Jong'u gördünüz. Kalitesinin ortaya koydu. Sneijder tam sağlığına kavuşursa tekrar oynayacaktır"

Yorumlar
TREND HABERLER