GALATASARAY

Galatasaray yönetiminden Umut kararı

Galatasaray yönetimi, Rizespor maçında kırmızı kart gören Umut Bulut'a ceza vermeyecek.

Galatasaray yönetiminden Umut kararı

Galatasaray Yönetimi, çift sarı kartın ardından kırmızı gören Umut Bulut için disiplin talimatını işletmeyecek. Futbolcunun masum olduğunu düşünen sarı-kırmızılılar, bu ihracı hakem Serkan Çınar’ın yanlış kararlarına bağladı.

Galatasaray'ın Campbell aşkı yeniden alevlendi

Milliyet'te yer alan habere göre Galatasaray’da Çaykur Rizespor maçında kırmızı kart gören Umut Bulut’a ceza verilmeyecek.

Sezon başında Türkiye Futbol Federasyonu’na da yollanan disiplin talimatına göre sarı-kırmızılılarda oyuncunun gördüğü kartın rengine göre ceza veriliyordu. Ancak Umut Bulut’un durumu burada istisna olacak. Son oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında çift sarıdan kırmızı kart gören ve alınan yenilgide başroldeki isimler arasında gösterilen Umut için ceza uygulanmayacağı öğrenildi.

Fransa-Almanya maçı oynanırken stadyumda patlama sesi duyuldu

Buna gerekçe olarak, Umut’un gördüğü kartlarda masum olması gösterildi. Karşılaşmada hakem Serkan Çınar’ın verdiği yanlış kararlar yüzünden oyuncunun atıldığı noktasında birleşen idareciler bu nedenle böyle bir karar aldıklarını belirtti.

Cim-Bom’da Umut Bulut için bu hassasiyeti gösteren yönetim, Benfica deplasmanında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Burak Yılmaz için farklı bir yol izleyerek ceza verilmesini istemişti. Burak’ın pozisyon gereği kart görmediği ve cezalı duruma düşerek takımı Atletico Madrid deplasmanında yalnız bırakacak olmasından dolayı para cezasına çarptırılması fikri ağırlık kazanmıştı.

Mario Gaspar'dan İngiltere'ye jeneriklik gol

SINIFTA KALDI

Ligin ilk 11 haftasında Galatasaray’ın hücum yükünü üstlenen Umut Bulut beklentileri karşılayamadı. Sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayan tecrübeli futbolcu, takımda orta saha ve savunmacıların dahi gerisinde kaldı.

Skorerlik konusunda vasatı aşamayan Umut, 14 resmi maçta sadece 2 gol atabildi. Orta saha elemanları Bilal Kısa, Selçuk İnan ve Wesley Sneijder’in gerisinde kalan 32 yaşındaki forveti, skor yükü anlamında 1 gol 2 asist yapan Chedjou bile geçti.

Forvet eksikliği ve Burak Yılmaz’ın sakatlığında formayı kapan Umut Bulut, asist katkısı da yapamadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER