GALATASARAY

Galatasaray'a çılgın gelir

Şampiyonluk, mali konuda Sarı-Kırmızılıların önünü çatı, Aslan şimdiden para basmaya başladı.

Galatasaray'a çılgın gelir

Şampiyonluk ve naklen yayın gelirlerinde zirve yapan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde de kendine 50 milyon euro hedefi koydu. Kombinelerden 140 milyon lira hedefleyen sarı-kırmızılılar, localardan da 2.5 milyon dolar bekliyor. GSStore satışları da bunlara ek gelecek.

Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz’in ifadesiyle kıyam (ayağa kalkma), mali konuda da kendini gösterecek. İlk olarak bu sözü sportif olarak dile getiren Cengiz, UEFA ile yapılacak gönüllülük anlaşmasıyla işleri daha kolay düzene sokabilecek.
 
21. şampiyonlukla adeta para basmaya başlayan sarı-kırmızılılarda parasal beklenti üst düzeye çıktı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı’na ilginin üst seviyede olacağını planlayan yönetim, yaklaşık 40 bin kombine kart ve VIP biletin satılmasını öngördü. 810 lira ile 4 bin 950 lira arasında değişen kombinelerden kulübün kasasına yaklaşık 140 milyon lira gireceği belirtildi.
 
Sarı-kırmızılıların ilgi beklediği diğer bir nokta ise localar... 198 locanın bulunduğu statta 100 loca boşa çıktı. Bunların satışından da 2.5 milyon dolar beklendiği ifade edildi.
 
Böylece Galatasaray, yaz dönemi için tribünden yaklaşık 160 milyon lirayı kasasına koyacak. Bu nedenle yönetimin transferde tribünleri heyecanlandıracak 1-2 isim için çalışma içine girebileceği bildirildi. Öte yandan GS Store’lardaki stokların bitirilmesi için bu hafta sonu düzenlenecek “Grey Weekend (Gri hafta sonu)” etkinliğinden de kulübün kasasına 15 milyon liraya yakın bir rakamın girmesi bekleniyor.
 
Bugün başlıyor : Kombinelerin yenilenme işlemi de bugün başlıyor. Kulüpten yapılan açıklamada, GSBonus kredi kartlarına vade farksız 3, 6 ve 9 taksit imkanı sunulacağı belirtildi. Yenileme hakkı olan taraftarın bu kampanyadan 13 Haziran 2018 Çarşamba gününe kadar % 10 indirimli faydalanabileceği belirtildi.

Gomis'ten Galatasaray itirafı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER