GALATASARAY

Galatasaray'a Olcan Adın şoku

Galatasaray'ın bu sezon kadroda düşünmediği isimlerden Olcan Adın, Bursaspor'un kapısından döndü..

Galatasaray'a Olcan Adın şoku

Galatasaray'da kadro dışı kalan ve Bursaspor ile uzun süredir transfer görüşmesi yapan Olcan Adın’da şok gelişme yaşandı.

Yeşil-Beyazlı kulübün basın sözcüsü Suat Paçacı, “Olcan hakikaten gündemizdeydi ama geç kaldı. Olcan treni kaçırdı. Bu saatten sonra Olcan’ın isminin gündeme gelmesi bizim için bir şey ifade etmiyor. Biz önümüze bakıyoruz” dedi.

Galatasaray isimlerini bildirmedi

Galatasaray'da 2016-2017 sezonunun isim listesi TFF'ye bildirildi. Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın'ın isimleri kadroda yer almamıştı.

Sarı Kırmızılılar'ın yeni sezon planlamasında yer almayacağını daha önceden açıkladığı ve takımdan göndermek istediği Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın'ın isimleri Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirilmedi.

İşte Galatasaray'ın TFF'ye bildirdiği isim listesi;

Galatasaray'ın anlaştığı Josue İstanbul'da

Bruma, Chedjou, Berk Ünsal, Birhan Atasever, Cenk Gönen, Doğuş Can İncedere, Eray İşcan, Eren Derdiyok, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Kerem Çalışkan, Lionel Carole, Cavanda, Podolski, Martin Linnes, Fernandao Muslera, Ryan Donk, Sabri Sarıoğlu, Salih Dursun, Selçuk İnan, Semih Kaya, Serdar Aziz, Sinan Gümüş, Tolga Ciğerci, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER