GALATASARAY

Galatasaray'a Rıdvan Dilmen'den Kadıköy benzetmesi

Rıdvan Dilmen, NTV Spor %100 Futbol programında iki takımın performansını masaya yatırdı.

Galatasaray'a Rıdvan Dilmen'den Kadıköy benzetmesi

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Sivasspor maçını değerlendirdi.

"STÜDYOYA GELMEK İÇİN BAŞKA YOLLAR DENEYECEĞİZ ARTIK"

"Hızlı oynamak ile telaşlı oynamak arasında fark var. Ancak şunu söyleyeyim. Levent tarafından geldiğim için geçen sezon buraya gelirken trafik kaygım yoktu. Bugün ve bundan sonra gözüken o ki, başka yollar deneyeceğiz. Büyük kulüpler havaya girdiği zaman birden bire iyi oyun ve kötü oyun fazla fark etmiyor. Telaş ile coşku arasında da fark yok ama bir şekilde atıyorsun."

Galatasaray taraftarlarından Gomis'e destek

"KADIKÖY GİBİ OLDU"

"Galatasaray takımı taraftarları stada getirdi. Taraftarlar önce bekledi, Osmanlı'da görelim dedi. Takımın coşkusunda da problem yok. Özellikle Türk Telekom stadına geldikten sonra Galatasaray'ın seyirci baskısı Kadıköy gibi oldu. Bugün için söylemiyorum ama genelde hakemi baskı altında tutar. Bu maç için söylemiyorum ve zaten güvenli bir hakem."

"TOLGA'NIN ATTIĞI GOLÜN ÖNEMİ"

"Gole kadar şunu gördüm ama Sivasspor tehditi vardı. 2'ye 1 veya 3'e 2'ler gördük. Şimdi Galatasaray bu fırsatı vermeyecek. Tolga'nın golü bu anlamda önemli. İkinci yarıda Galatasaray, Sivasspor'u kendi silahıyla vurabilir. Sivas takımı biraz daha orta sahasıyla geleceği için roller değişecek ve Galatasaray alan bulacak."

Yorumlar
TREND HABERLER