TRANSFER

Galatasaray'a yeni Elmander

Taraftarların beğenisini kazanan Elmander'e benzetilen golcü oyuncunun Fransa'dan ayrılmak istediği ve maliyetinin de uygun olduğu ifade edildi.

Galatasaray'a yeni Elmander

Bu sezon transfer konusunda ağır davranan ve henüz bu konuda taraftarlarını memnun edemeyen Galatasaray için sürpriz bir İsveçli oyuncunun ismi ortaya atıldı.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'de forma giyen 29 yaşındaki İsveçli oyuncu Ola Toivonen'in sarı-kırmızılı gündeminde olduğu ortaya çıktı. Rennes'den ayrılması beklenen ve PAO K'un da ilgilendiği İsveçli oyuncunun maliyet açısından da Galatasaray'a uygun olduğu belirtildi.



Golcü oyuncu Toivonen'in 2017 yılına kadar Rennes ile sözleşmesi bulunuyor. Ancak İsveçli oyuncunun Fransa'dan ayrılmaya sıcak baktığı biliniyor. Bir ara Trabzonspor ile de anılan Ola Toivonen'le ilgili iddiayı Hollanda'dan V-Bal gündeme getirirken başarılı oyuncu için Galatasaray'ın bir süredir Rennes ile temas halinde olduğunu yazdı.

Galatasaray karşılayabilir
Gazete, İsveçli oyuncunun halen Rennes'den iyi para kazandığını bu rakamı ancak G.Saray'ın karşılayabileceğini iddia etti. Ola Toivenen, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun bahsettiği tüm özelliklere uyarken tarzıyla da Johan Elmander'i de andırıyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER