GALATASARAY

Galatasaray'da +30 operasyonu

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışından kopan Galatasaray yeni sezon planlamasına şimdiden başladı.

Galatasaray'da +30 operasyonu

Son 2 sezondur hayal kırıklığı yaratan Dursun Özbek yönetimindeki Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına şimdiden start verdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habre göre, Gelecek sezon Galatasaray'ı gençleştirmek isteyen Tudor'a yönetim tam yetki verecek. 30 yaş üstündeki Hakan Balta, Sabri, Sneijder, De Jong ve Selçuk'un topun ağzındaki isimler olduğu ifade edildi.
31 yaşındaki Lukas Podolski'nin Japonya'ya gidecek olması Alman futbolcuyu operasyon dışına itti. Ayrıca 31 yaşındaki diğer futbolcu Chedjou'nun sözleşmesi de sezon sonu bitiyor. Cavanda ise performansı nedeniyle gönderilecek isimler arasında yer alacak.

Igor Tudor'u hayal kırıklığına uğratan futbolcular

Süper Lig'in 22. haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş'a 1-0 yenilen Galatasaray'da 3 futbolcu yeni teknik direktör Igor Tudor'u hayal kırıklığına uğrattı.

Galatasaray'ın Hırvat teknik adamını Beşiktaş derbisinde en fazla hayal kırıklığına uğratan 3 isim ortaya çıktı.

Hücum pres yapamıyor

Tudor'un derbide en çok güvendiği Sneijder, Selçuk ve Podolski'nin derbi performansına şaşırdığı belirtildi.

Tudor'un özellikle ilk yarıda Selçuk İnan ve Sneijder'ın etkisiz oyunu ile birlikte en ileride istediği düzeyde hücum pres yapamayan ve net gol pozisyonunu değerlendiremeyen Podolski'nin ortaya koydukları performansa eksi puan verdiği belirtildi.

Lukas Podolski'nin bu performansının ardından Japonya'ya transferine de daha sıcak bakıldığı tahmin ediliyor. Tudor sistemine uymayan diğer yıldız oyuncularla da yollarını ayırmak isteyebilir...

Büyük kriz! Sneijder Tudor'a resti çekti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER