GALATASARAY

Galatasaray'da ayrılık resmen açıklandı

Galatasaray Asbaşkanı Abdürrahim Albayrak ayrılığı resmen açıkladı.

Galatasaray'da ayrılık resmen açıklandı

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz'in düzenlediği basın toplantısında konuşulan Abdürrahim Albayrak, ilk olarak yeni sözleşmesi tartışma konusu olan Ryan Donk ile ilgili konuştu.

Albayrak, Donk'la çık sıkı pazarlık ettiklerini belirterek, "2.5 milyon eurodan indik çünkü elinde ciddi teklifler vardı. Fatih Hoca ile beraber bize çok iyi şeyler yaşattı. Hoca da kendisini çok istedi, hocanın dediği her şeyi yapan ender futbolculardan oldu. Pazarlıkta yormadı ve üzmedi. Donk'un ev kirası, menajerlik ücreti ve diğer masrafları yıllık ücretinin içinde. Bunları eklediğiniz zaman geçen seneki parasıyla hemen hemen aynı ediyor" dedi.

Galatasaray'da Tarık Çamdal krizi sona erdi


Albayrak yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Tarık Çamdal'la ilgili olarak ise "Tarık Çamdal'la dün konuştuk. Oynaman lazım diyorum, geleceği için kulüp bulmamız gerekiyor. Bir yıl daha oynamadığı takdirde Türkiye'de ismi kalmayacağını ve takım bulamayacağını ifade ettim. Almanya'ya da gidebilir. Beraber takım bulacağız. Eray İşcanla yolları ayırdık. İdmana çıkmadı, geldi ve arkadaşlarıyla vedalaştı sadece" şeklinde konuştu.

Galatasaray'dan Serdar Gürler atağı


Albayrak, Kasımpaşa'nın Mısırlı golcüsü Trezeguet'nin transferiyle ilgili olarak ise, 'Trezeguet için takas ya da kiralık formülü üzerinde duruyoruz" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER