GALATASARAY

Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz ve Eşref Hamamcıoğlu gerilimi

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, başkan adaylarının birlikte GS TV'ye çıkması için düzenlenen panele başkan Mustafa Cengiz katılmayacağını söylediğini, yayın için de izin vermediğini iddia etti. Sarı-kırmızılı kulübün resmi sitesinde, başkan Mustafa Cengiz'in imzasını taşıyan bildiride ise divan kurulunun bu tutumu eleştirildi

Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz ve Eşref Hamamcıoğlu gerilimi

Divan Kurulu seçimlerinde yeni yönetimin desteğini de alıp koltuğa oturan Eşref Hamamcıoğlu ile başkan Mustafa Cengiz arasına kara kedi girdi.

Hamamcıoğlu, adayların birlikte GS TV'ye çıkması için düzenlenen panele Cengiz'in katılmayacağını ilettiğini, yayın için de izin vermediğini iddia etti.

Resmi siteden Cengiz imzasıyla yayınlanan bildiride, Hamamcıoğlu'nun istişare yapmadan emrivaki şekilde panel daveti yaptığı öne sürülüp “Galatasaray başkanlığına sadece genel kurul emir ve talimat verebilir. Değerli Divan Kurulumuz'un yönetimden kopuk, adaylardan birini destekler görüntüsü ve intibası verebilecek bu tür polemik ve medya aktivitelerine girmesi üzüntü vericidir” eleştirisi yapıldı.

Ayrıca panelde önceden belirlenen programlar nedeniyle yer alınamayacağının iletildiği ve her başkan adayına birer saatlik yayın önerisinde bulunulduğu vurgulandı.

GS TV de ilerleyen saatlerde “Bize böyle bir talimat verilmedi” duyurusu yaptı. Daha sonra Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu'nun proje tanıtım panelleri GS TV'den yayınlandı.

İŞTE GALATASARAY’IN YAPTIĞI AÇIKLAMA;Divan Başkanı Sn Eşref Hamamcıoğlu tarafından Tüzüğümüzün 99.1 maddesi gereğince Galatasaray Yönetim Kuruluna dilek ve tavsiye olarak başvurmak yerine doğrudan Galatasaray Başkanlık makamına, “gün ve saat tespiti” için hiç bir ön görüşme, istişare yapılmadan emrivaki şekilde yollanan adayların katılabileceği Panel Daveti için Başkanlık tarafından saat 13:19’da verilen yanıt aşağıdadır.

Galatasaray Başkanlığı’na sadece Genel Kurul emir ve talimat verebilir. Değerli Divan Kurulumuzun Yönetimden kopuk, adaylardan birini destekler görüntüsü ve intibası verebilecek bu tür polemik ve medya aktivitelerine girmesi üzüntü vericidir.

Camiaya saygıyla duyurulur.

Mustafa Cengiz

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Gomis'e Fenerbahçe'den kutlama mesajı atan futbolcu kim?

Yorumlar
TREND HABERLER