GALATASARAY

Galatasaray'da defansta rotasyon zamanı!

Haftayı Beşiktaş beraberliğiyle kapatan Galatasaray rotasyona gidiyor

Galatasaray'da defansta rotasyon zamanı!

Haftayı Beşiktaş beraberliğiyle kapatan Galatasaray, 2 Ekim’de Antalyaspor’u TT Arena’da konuk edecek. Sarı-Kırmızılı ekipte bu mücadele öncesi kadroda bazı değişiklikler yapılacağı öğrenildi.

Derbide kaybedilen 2 puanın faturasını 2 oyuncuya kesen teknik patron Jan Olde Riekerink, öncelikle 2 golde de hatası bulunan Chedjou’yu kızağa çekiyor. Kamerunlu futbolcunun yerine sezon başından beri forma şansı bulamayan Semih Kaya ilk 11’e girecek.

İstatistikler şampiyon Galatasaray diyor!

25 yaşındaki futbolcunun savunmadaki partneri ise yine Hakan Balta olacak. Bir diğer değişiklik ise defansın sağında yaşanacak. Derbide sonradan oyuna giren Cavanda, büyük olasılıkla bu kez Sabri’nin yerine ilk 11’de görev yapacak. Sol bek ise yine alternatifi bulunmayan Carole’e emanet.

Galatasaray'da Bruma krizi yaşanabilir

Derbideki hataları anlatacak

Fanatik'in haberine göre; 53 yaşındaki çalıştırıcı ön tarafta farklı bir plan düşünmüyor. Yine Eren, Bruma, Yasin ve Sneijder dörtlüsü gol ararken, Tolga ve Selçuk İnan orta sahanın merkezinde yer alacak. Ayrıca Riekerink’in, bugünkü antrenman sonrasında oyuncularıyla bir toplantı yaparak, Beşiktaş maçının ikinci yarısını analiz edeceği ve önemli uyarılarda bulunacağı öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER