GALATASARAY

Galatasaray'da Gomis baygınlık geçirdi!

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Kasımpaşa maçında yürekleri ağıza getirdi.

Galatasaray'da Gomis baygınlık geçirdi!

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Kasımpaşa maçında yürekleri ağıza getirdi. Mücadelenin 7. dakikasında sarı-kırmızılı takım köşe vuruşu kullanmaya hazırlanırken, tecrübeli golcü ceza sahası içinde kendisini yere bıraktı.

Yaklaşık 3 dakika kadar saha içinde tedavisi yapılan Gomis daha sonra yürüyerek kenara gelirken, mücadelenin 11. dakikasında da yeniden oyuna dahil oldu.

Yener İnce daha önce açıklamıştı: "Bayılmalar olabilir" :  Galatasaray'ın kulüp doktoru Yener İnce, daha önce yaptığı bir açıklamada, "Hem Fransa hem İngiltere'de oynarken sağlık kontrollerinin tüm detayları elimizde. Fransa, İngiltere ve UEFA nezdindeki bütün karşılaşmalarda oynayabilir raporları var. Oyuncunun herhangi bir dönemde bayılmalar yaşaması kuvvetle muhtemel, bu normal. Sağlık durumunu biliyoruz. Futbol oynamasına engel olacak kalp hastalığı ortaya konmamış. Bizim çalışmalarımızda da bu bulguya rastlanmamış. Bayılmalar olabilir. Antrenmanda da maçta da bir bayılma yaşaması mümkün. Bize sürpriz tablo olmayacak." demişti.

Not: Görüntüler BeIN Sports'tan alınmıştır.

Yorumlar
TREND HABERLER