BEŞİKTAŞ

Galatasaray'da gözler Wesley Sneijder'de

Sarı-kırmızılıların, ezeli rakibine attığı son 4 golün 3’ünde doğrudan katkısı bulunan Wesley Sneijder, bu sezon takımının resmi maçlarda fileleri bulduğu 8 sayının 4’ünde ise gol pasını veren isim olmayı başardı.

Galatasaray'da gözler Wesley Sneijder'de

Dev derbi öncesinde Galatasaray'da gözler Wesley Sneijder'e çevrilmiş durumda.

Sarı-kırmızılıların son haftalardaki en formda isimlerinden birisi olan Hollandalı yıldız, en kilit isimlerden birisi. Beşiktaş'a karşı Galatasaray'ın attığı son 4 golün 3'ünde doğrudan katkıda bulunan Sniper, 2 gol atarken 1 de asist yaptı. 32 yaşındaki futbolcu, ezeli rakibine karşı farklı bir motivasyon ile oynuyor.

Muslera'dan Tolga Zengin açıklaması

Hücumdaki planlarını vatandaşı Sneijder'in üzerine kurmaya hazırlanan Riekerink, yine özel bir görev verecek. Kanat ve hücum organizasyonlarını üstlenecek olan yıldız futbolcu, son haftalardaki formuyla da dikkat çekiyor. Bu sezon Galatasaray'ın oynadığı 5 resmi maçta da görev yapan Sneijder, atılan 8 golün 4'ünde asist yaparak yüzde 50'lik bir etki oranı sağladı.

EYLÜLLER UĞURLU GELİYOR

İki takım arasında bugüne kadar eylül ayında oynanan derbilerde G.Saray'ın üstünlüğü dikkat çekiyor. 9 derbide sarı-kırmızılılar 4 galibiyet elde ederken, 3 mücadele beraberlikle sona ermiş. Beşiktaş sadece 2 galibiyet elde ederken, eylüldeki son 4 maçı da Galatasaray'ın kazanması dikkat çekiyor.

Yorumlar
TREND HABERLER