MAÇ ANLATIMLARI

Galatasaray'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

Galatasaray'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

Cesare Prandelli'yi takımın başına getiren ve gelecek sezon dördüncü yıldızı almayı hedefleyen Galatasaray için Ada basını önemli bir transfer haberi kaleme aldı.

Yeni sezon öncesi kampına götürülmeyen futbolculardan Fildişili Emmanuel Eboue'ye transferi dönemi başında da kendisine teklif yapan Premier Lig takımlarından Leicester City talip oldu.

Leicester yerel basınında yer alan haberlerde Leicester kulübünün Premier Lig tecrübesi olduğu için Emmanuel Eboue'yi kadrosuna katmak istediği ve oyuncunun kararını beklediği aktarıldı. Gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Eboue'nin de tekrar İngiltere'ye dönmek istediği belirtilirken Fildişili oyuncunun İngiliz kulübüyle alacağı yıllık ücret konusunda pazarlık halinde olduğu aktarıldı.

Eurosport'un haberine göre; Bonservis bile istenmeyecek Galatasaray'ın yabancı kontenjanını rahatlatmak için Emmanuel Eboue'yi uzun süredir göndermek istediği biliniyordu. Fildişili oyuncunun gitmesi için fedekarlık yapmaya hazır olan Galatasaray yönetiminin oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli istemediği ve gidişini hızlandırmak istediği belirtildi.

Ada basınında yer alan iddialara göre Eboue'nin 1 hafta içerisinde İngiliz kulübüne kararını bildireceği ve transferin netleşeceği ifade edildi. İngiliz teknik adam Nigel Pearson'un da kadrosunda görmeyi istediği Eboue için Leicester City'nin oyuncunun menajeriyle son bir görüşme gerçekleştireceği ve transferinin netlik kazanacağı Ada basınında yer alan haberler arasında.

galatasaray
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER