GALATASARAY

Galatasaray'da Igor Tudor dönemi sona erdi yollar ayrıldı

Galatasaray'da kritik toplantıdan sonuç çıktı. Yönetim Igor Tudor ile yolları ayırma kararı aldı. Galatasaray Tudor'la yolları ayırma kararı aldı!

Galatasaray'da Igor Tudor dönemi sona erdi yollar ayrıldı

Galatasaray’da deplasmandaki Evkur Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası yönetim Türk Telekom Stadyumu'nda bir araya geldi. Yönetim Hırvat teknik adam Igor Tudor ile yolları ayırma kararı aldı.

Sarı-kırmızılı takım Süper Lig'in 16. haftası geride kalırken, 16 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 2.sırada yer alıyor. 

Sarı kırmızılı kulüp, 39 yaşındaki teknik adama 400 bin euro tazminat ödeyecek.

Önümüzdeki hafta oynanacak olan Göztepe karşılaşmasına takımın başında alt yapı sorumlusu Emrah Bayraktar'ın çıkması bekleniyor. 

Galatasaray 400 bin euro tazminat ödeyecek : Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in talimatı üzerine kulüp avukatları Igor Tudor'un fesih sözleşmesi hazırlamaya başladı. Sarı-kırmızılı yönetim, Tudor'a 400 bin euro tazminat ödeyecek.
 
10.5 ay görev yaptı : Hırvat teknik adam, 15 Şubat 2017'de Galatasaray'ın başına geçti. Tudor Galatasaray'ın başında 33 maçta 18 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılı takım, bu periyotta 64 gol atıp, 45 gol yedi. Galatasaray, Tudor'la 58 puan topladı.

Derbi karnesi çok kötü : Galatasaray Tudor döneminde ezeli rakiplerde oynadığı 6 derbi maçında, 5 yenilgi, 1 beraberlik aldı.
 
İşte derbi sonuçları:
Galatasaray 0-1 Beşiktaş
Trabzonspor 2-0 Galatasaray
Galatasaray 0-1 Fenerbahçe
Galatasaray 0-0 Fenerbahçe
Trabzonspor 2-1 Galatasaray
Beşiktaş 3-0 Galatasaray

Tudor'un yerine gelecek isimler

Igor Tudor'un yerine sahaya O çıkacak!

Yorumlar
TREND HABERLER