GALATASARAY

Galatasaray yönetimi Tudor için toplanıyor

Galatasaray'da Evkur Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası havalimanında zirve vardı. Başkan Dursun Özbek, Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün ile özel bir görüşme yaptı.

Galatasaray yönetimi Tudor için toplanıyor

Galatasaray yönetimi, Yeni Malatyaspor'a karşı alınan yenilginin ardından Tudor'un geleceğini tartışmak için toplantı kararı aldı.

Galatasaray'da Evkur Yeni Malatyaspor maçındaki mağlubiyetin ardından fatura teknik direktör Igor Tudor'a kesildi.

Futbol otoritelerinin yanı sıra, sarı-kırmızılı taraftarlar da Igor Tudor'un görevine son verilmesi gerektiğini yüksek sesle dile getirmeye başladılar. Bu gelişmelerin ardından flaş kararlar alındı.

Ahmet Çakar'dan Galatasaraylılar'ı çıldırtan paylaşım

İLK GÖRÜŞME MALATYA'DA YAPILDI: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Evkur Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası Malatya Havalimanı'nda sportif direktör Cenk Ergün ile özel olarak görüştüğü belirtildi.

SAAT 14:00'TE TOPLANTI: İstanbul'a gelen Başkan Dursun Özbek, Tudor'un geleceğini tartışmak için yönetim kurulunu toplama kararı aldı. Kritik toplantı bugün saat 14:00'te yapılacak.

Dursun Özbek, Tudor

Bu toplantıda gündem Tudor'un geleceği, Hırvat teknik adamın durumu olacak. Alınan yenilgi, liderliğin kaybedilmesi, Tudor'un taktiksel hataları nedeniyle bu olağanüstü yönetim kurulu toplantısı gerçekleşirken Hırvat teknik adamla yolların ayrılma ihtimali artık azımsanmayacak derecede yüksek.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray hakkında flaş açıklama!

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti

Yorumlar
TREND HABERLER