GALATASARAY

Galatasaray'da Levent Nazifoğlu istifa etti

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, yaşanılan sıkıntılı sürecin ardından görevinden istifa etti.

Galatasaray'da Levent Nazifoğlu istifa etti

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor'a deplasmanda mağlup olan Galatasaray'da Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu görevinden istifa etti.

"KENDİM İSTİFA ETTİM"

A Spor'a bağlanan Nazifoğlu; "Ben çok yoruldum, her gün yalan var.  Galatasaray'da maskeli balo var. Ben bu maskeyi takmayacağım, kendim istifa ettim. Bu istifalardan  taraftar ders alsın. Şahsi egoları değil Galatasaray'ı ön planda tutsunlar." dedi.

"DURSUN ÖZBEK'İ RAHAT BIRAKMIYORLAR"

Nazifoğlu; "Dursun Özbek'in dürüstlüğüne kefilim ama rahat bıramıyorlar. Çok etkileniyor, bıraksalar düzlüğe çıkaracak, eminim. Yönetimde iki kişi var. Dursun Özbek'i yanlış yönlendiriyorlar. İsim vermeyeceğim." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Levent Nazifoğlu

ULTRASLAN İLE TARTIŞMIŞTI

Levent Nazifoğlu daha önce Antalya deplasmanında Galatasaray otobüsüne saldıranların ultrAslan grubu olduğunu söyleyerek; "Bir daha olursa şahsen şikayetçi olurum. Otobüse yumruk atmak, futbolcuya yumruk atmaya kalkmak bunlar hoş şeyler değil. ultrAslan göndermiş oraya 15-16 yaşındaki cocukları futbolculara küfür ediyorlar, yöneticilere küfür ediyorlar." demişti.

Galatasaray

Bunun üzerine de ultrAslan'dan Levent Nazifoğlu ve Galatasaray yönetimini istifaya davet eden çok sert bir açıklama gelmişti. 

Levent Nazifoğlu'nun istifasında başta ultrAslan olmak üzere Galatasaray taraftarları başrol oynadı.

GALATASARAY İSTİFAYI KAPA BİLDİRDİ

Galatasaray, Levent Nazifoğlu'nun istifa ettiğini KAP'a bildirdi.

İşte Galatasaray'ın KAP'a yaptığı bildirim;

"Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Levent Nazifoğlu 20.03.2017 tarihi itibariyle, Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiştir. Yönetim Kurulumuz istifa ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesi kapsamında, yasal şartları haiz, yeni bir üye seçip ilk genel kurulun onayına sunacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER