GALATASARAY

Galatasaray'da Mustafa Denizli krizi kapıda!

Maddi ve sportif anlamda zor günler geçiren Galatasaray'da şimdi de Mustafa Denizli'nin istifa edeceği korkusu başladı..

Galatasaray'da Mustafa Denizli krizi kapıda!

Galatasaray 21 Şubat gecesi Lazio'ya elenip Avrupa Ligi'ne veda ederse ve 23 Şubat'ta UEFA toplantısından men veya transfer yasağı gelirse teknik direktör Denizli gemiyi terk edecek.

Maddi ve sportif anlamda zor günler geçiren Galatasaray'da Mustafa Denizli krizi kapıda... Akhisar Belediye maçı sonrasında "Psikolojim bozuldu" açıklaması Galatasaray'da Denizli döneminin sonuna gelindiği olarak yorumlandı.

Devre arasında istediği transferlerin yapılmaması, üstüne bir de en önemli gol silahı Burak Yılmaz'ı onay vermemesine rağmen kaybetmesi üzerine Mustafa Denizli isyan bayrağını çekti.

Galatasaray'ın rakibi Lazio kendine geldi

Yakın çevresine dert yanan Denizli'nin "Artık yoruldum. Saha içinde mücadele etmek yerine saha dışında da mücadele veriyorum. Bu da beni yıpratıyor. UEFA'dan gelecek olan ceza da var. Böyle giderse istemesem de bırakabilirim" dediği öğrenildi. Böyle bir durumda yönetim de yüklü bir maaşı ve tazminatı olan Denizli'nin gidişine onay vereceği belirtiliyor.

LAZİO MAÇLARI VE UEFA ZİRVESİNİ BEKLİYOR

Takvim'in haberine göre; Mustafa Denizli'nin şuan için 2 önemli virajı beklediği belirtiliyor. Birincisi Lazio ile oynanacak olan Avrupa Ligi maçları. 21 Şubat gecesi Galatasray, Avrupa'ya veda ederse Denizli istifa mektubunu yazacak. Ardından Denizli, 23 Şubat'taki Galatasaray- UEFA toplantısını bekleyecek. Eğer buradan Avrupa'dan men yada transfer yasağı cezası çıkarsa işte o zaman Mustafa Denizli'nin cebinde olan istifa mektubunu yönetime sunacak.

Yorumlar
TREND HABERLER