GALATASARAY

Galatasaray'da Nigel De Jong'a Ajax'tan transfer teklifi

Galatasaray'da gözden çıkarılan ve gönderilmek istenen Nigel De Jong'a Hollanda Ligi takımlarından Ajax talip oldu.

Galatasaray'da Nigel De Jong'a Ajax'tan transfer teklifi

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da kadro dışı bırakılan ve teknik direktör Tudor tarafından yeni sezonda düşünülmeyen Nigel De Jong'a sürpriz talip! Hollanda Ligi takımlarından Ajax'ın Nigel De Jong'u transfer etmek istediği iddia edildi.

Galatasaray'da büyük umutlarla transfer edilen fakat orta sahada bekleneni veremeyen Nigel De Jong bu sezon başında teknik direktör Tudor tarafından kadro dışı bırakılınca Florya'da çalışmalarına devam etti. Başkan Dursun Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün'ün de takımdan ayrılacak oyunculardan biri olarak işaret ettiği Hollandalı futbolcuy Ajax talip oldu.

Tolga Ciğerci’nin sırrı ortaya çıktı

Hollanda basınında çıkan habere göre; Avrupa kupalarına veda eden ve lige de kötü bir başlangıç yapan Ajax orta sahada yaşadığı krizi De Jong ile çözmeyi planlıyor. Ajax'ın önümüzdeki günlerde Galatasaray yönetimiyle bir araya gelerek transfer için görüşme gerçekleştireceği öne sürüldü. 

Fenerbahçe'ye Moussa Sow müjdesi!

Galatasaray'da hangi futbolcular gönderilecek?

Futbol arena'nın haberine göre; Gelecek sezon takımda düşünülmeyen Sinan'ın ayrılması için geri sayım sürerken gelen teklifleri beğenmeyen 4 isim (Hakan Balta, Nigel de Jong, Ryan Donk ve Luis Cavanda) başkan Dursun Özbek'in de sabrını taşırdı. Sözleşmesi devam eden fakat bundan sonra kadroda yer almayacakları iletilen oyunculardan eski kaptan Hakan Balta 1 milyon 250 bin Euro kazanıyor. De Jong, yıllık 2.5 milyon Euro alırken Donk 1.5 milyon Euro ve Cavanda da 875 bin Euro kazanıyor.

Takımda yer almayacak bu dört oyuncuya verilen toplam 6 milyon 125 bin Euro'luk rakam, G.Saray'ın bir yandan transfer yapmasına engel olurken diğer taraftan da UEFA ile yapılan anlaşmada zorluk yaratıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER