GALATASARAY

Galatasaray'da Sigthorsson zirvesi! Ayrılıyor mu?

Cim-Bom’da 5 Eylül’de dizinden menisküs ameliyatı geçiren ve haftalardır takımdan uzak olması kafaları karıştıran İzlandalı forvet Kolbeinn Sigthorsson sonunda yola geldi.

Galatasaray'da Sigthorsson zirvesi! Ayrılıyor mu?

Florya’da önceki gün gerçekleşen Sigthorsson zirvesinin tüm detaylarına ulaşıldı.. Futboldan Sorumlu Sportif AŞ Üyesi Levent Nazifoğlu, Sportif Direktör Cenk Ergün, kulüp doktoru Yener İnce ile beraber Sigthorsson ve menajerliğini yapan ağabeyi bu zirvede yer aldı.
 
Doktor Yener İnce’nin toplantıda gerçekleştirdiği sunumda Serdar Aziz’in de benzer bir operasyon yaşadığını ancak sahalara erken döndüğünü belirterek, Sigthorsson’un sorunun fiziksel değil, psikolojik olduğunu dile getirdiği bildirildi.
 
Buna karşılık İzlandalı golcünün, “Ağrılarım var ve yeni bir sakatlık yaşamaktan korkuyorum” dediği öğrenildi. Sigthorsson’un bahsettiği durumun tıbbi karşılığı ‘kapsül ödemi’ olarak nitelendiriliyor. Oyuncu sahada koşarken ödemden dolayı ağrı hissediyor. Bu ağrıya bazı oyuncular katlanıyor, bazıları ise Sigthosson’da olduğu gibi kimisi de katlanamıyor.
 
Milliyet'in haberine göre; İzlandalı futbolcunun ardından söz alan Levent Nazifoğlu’nun ise Kolbeinn Sigthorsson’dan kulüp doktorlarının verdiği programa uymasını istediği belirlendi.

Şampiyon halterci Ayşegül Çakın'a davullu zurnalı karşılama


Üç haftası daha var
 
Sarı-kırmızılı idarecinin, “Burada sağlık ekibine güvenmeniz gerekiyor. Kolbein senden büyük beklentilerimiz var ve bize en ihtiyacımız olan dönemlerde yoksun. Böyle devam edemez. Sonra bize hesap sorulur. Sen iyi niyetini göster ve doktorun verdiği programa göre hareket et” dediği aktarıldı.

Beşiktaş'ta hesaplar karıştı


Sigthorsson ile ağabeyinin bu tatlı-sert uyarının ardından 4-5 gün içinde koşulara başlama garantisi verdiği vurgulandı. Böylece Sigthorsson zirvesinden ayrılık değil, devam kararı çıktı.

Sigthorsson bundan sonra sağlık ekibinin verdiği programa göre hareket edecek. 26 yaşındaki forvetin 3 hafta içinde de oynayabilecek duruma gelmesi bekleniyor. Ancak 10 günlük sürede oyuncunun durumunda değişiklik gözlenmezse 1 yıllığına Nantes’ten kiralanan İzlandalı forvetin bileti kesilecek. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER