BASKETBOL

Galatasaray'da Sigthorsson'a ağır fatura

Galatasaray'da İzlandalı forvet Kolbeinn Sigthorsson sabırları taşırdı.

Galatasaray'da Sigthorsson'a ağır fatura

Sezona iyi başlayan ancak Fenerbahçe karşısındaki mağlubiyetle son 4 maçta üçüncü yenilgisini alan Galatasaray'da İzlandalı forvet Kolbeinn Sigthorsson sabırları taşırdı. 

Galatasaray'ın yaz transfer sezonunda Fransa'nın Nantes takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı İzlandalı forvet Kolbeinn Sigthorsson gidecek oyuncuların başında geliyor. 

Galatasaray'a Carlos Arroyo şoku!

Sorumluların başında görülüyor

Eylül ayının başında İzlanda Milli Takımı'nda dizinden sakatlanan ve şu ana kadar Galatasaray'la hiçbir maça çıkmayan İzlandalı, Sarı Kırmızılılar'daki kötü gidişatın sorumlularından olarak görülüyor. 

Sakatlığı geçti ama kabul etmiyor!

26 yaşındaki oyuncunun sakatlığının tamamen geçtiği ancak teknik heyete "Hala ağrılarım var. Maça çıkamam" diyerek oynamayı reddettiği öğrenildi. 

Kulüp doktoru Yener İnce'nin bu durumu yönetime de ilettiği, yöneticilerin de Sigthorsson'un biletini keserek ilk fırsatta takımdan göndereceği belirtildi. 

Hamzaoğlu da istemişti

Hatırlanacağı üzere 2014/2015 sezonunda Cesare Prandelli'nin ardından takımın başına geçen Hamza Hamzaoğlu İzlandalı forvetle ilgili "Biz de, oyuncu da bu transferi çok istedi ancak bir türlü olmadı" açıklamasını yapmıştı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER