GALATASARAY

Galatasaray'da Sinan Gümüş krizi

Igor Tudor'un gelişiyle beraber sadece 24 dakika süre alabilen Sinan Gümüş'ün, ciddi anlamda ayrılığı düşündüğü bildirildi.

Galatasaray'da Sinan Gümüş krizi

Galatasaray'da yeterli şansı bulamayan Sinan Gümüş ayrılmak istiyor. Genç futbolcu, Igor Tudor göreve geldikten sonra sadece 24 dakika şans bulurken sezon sonunda oynayabileceği bir takıma gitmeyi düşünüyor.

TRABZONSPOR'A GÖNDERİLMEMİŞTİ

Devre arasında Galatasaray, Mehmet Ekici'nin transfer görüşmeleri sırasında Trabzonspor'un, "Mehmet Ekici'ye karşılık Sinan Gümüş'ü isteriz" teklifini Sinan Gümüş'teki potansiyel nedeniyle reddetmişti. Ancak aradan geçen zaman hem Galatasaray'ı hem de Sinam Gümüş'ü hayal kırıklığına uğrattı. Teknik direktör Tudor sonrası ise memnuniyetsizlik adeta tavan yaptı.

Milliyet'in haberine göre Hırvat çalıştırıcının bugüne kadar 8 haftada sadece 24 dakika süre verdiği 23 yaşındaki futbolcu sezon sonunda oynayabileceği bir takıma gitmek düşüncesinde... Sinan'ın konuyla ilgili yakın çevresine, "Şans bulamıyorum. Yeni sezonda oynayabileceğim bir yere gitmek istiyorum" dediği öğrenildi.

Galatasaray'ın hamlesini gören Aziz Yıldırım harekete geçti

Jan Olde Riekerink döneminde de yine şans bulamamaktan şikayetçi olan Sinan'ın huzursuzluğunun son günlerde tavan yaptığı belirlendi. Özel hayatı özensiz bulunan Sinan Gümüş'ün ayrılma isteğine Igor Tudor'un olumlu yaklaşması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER