GALATASARAY

Galatasaray'da skandal! Bulut'un paraları kime gitti?

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek'in Belhanda, Feghouli ve Bruma transferlerinde menajerlik ücretlerini buhar ettiği ortaya çıktı.

Galatasaray'da skandal! Bulut'un paraları kime gitti?

Özellikle Dursun Özbek yönetiminde yapılan transferlerde sık sık boy gösteren menajer Ahmet Bulut’un Galatasaray’ı icraya verdiği ortaya çıktı.

Star'dan Levent Gültekin'in haberinde; Feghouli, Belhanda ve Bruma transferlerini gerçekleştiren Bulut’un bu üç yıldızdan dolayı sarı kırmızılı kulüpten alacağının olmadığı, ünlü menajerin Hakan Balta, Ahmet Çalık ve Cenk Gönen’den biriken 1,7 milyon euro’luk bir ödeme alması gerektiği ifade edildi.

Ahmet Bulut Galatasaray'a dava açtı!


Daha önce Batur Altıparmak’ın icraya verdiği Galatasaray’ın Ahmet Bulut’a en kısa süre içerisinde bu parayı tedarik edeceği belirtilirken, menajerlerin ‘Bunlar hep 2014’ten kalan alacaklar. Eğer mahkemeye gitmezsek 5 yıl dolduğu takdirde alacaklarımız düşecek, güncellenmeyen dosyalar rafa kalkacak’ dedikleri öğrenildi.

AHMET BULUT'U DEVREDEN ÇIKARTTILAR : Yaz ayında Bruma’nın Leipzig’e satılmasında ön ayak olan, Feghouli transferinde West Ham ayağını, Belhanda’da ise Kievli yöneticileri ikna eden Ahmet Bulut’un bu üç transferde bir anda geri plana itildiği ve Dursun Özbek’in ani bir manevrayla Bulut’a yetki belgesini vermediği öğrenildi. Özbek yönetiminin Bruma, Feghouli ve Belhanda transferlerini kendileri bitirdiği ortaya çıkarken, aradaki menajerlik ücretlerinin konusu hakkında herhangi bir açıklama yapılmaması kafalarda soru işareti bıraktı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER