TRANSFER

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor
Real Madrid'in hocası Rafa Benitez, Nacho Fernandez'in bonservisiyle satılmasına karşı çıktı. Galatasaray'da oynamak konusunda son derece istekli gözüken 25 yaşındaki stoper için kiralık formülü devrede.

Yeni sezonda hem Türkiye'de kazandığı şampiyonluk unvanlarını korumak isteyen hem de Devler Ligi'nde gruplardan çıkmayı hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Savunmaya mutlaka Avrupa tecrübesi olan bir ismi almak isteyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kafasındaki isim olan Real Madrid'in stoperi Nacho Fernandez konusunda önüne, Rafa Benitez engeli çıktı. Real'in hocasının, 25 yaşındaki stoperi bonservisiyle satmak istemediği öğrenildi. Defans hattının ortasında Raphael Varane, Sergio Ramos ve Pepe'yi bulunduran Los Galacticos'ta Benitez, alternatif futbolcu olarak bu bölgede Nacho'yu bırakmaya yanaşmıyordu.

Temaslar yoğunlaşacak

Ancak daha fazla oynayacağı bir yere gitmenin kendisini için doğru tercih olacağını düşünen İspanyol futbolcu, hocasından gitmek için izin istedi. Fanatik'in haberine göre; Benitez'in ise karar aşamasında olduğu ve yönetime, "Onu kesinlikle bonservisiyle vermeyelim" mesajını ilettiği öğrenildi. Bunun üzerine de Sarı-Kırmızılılar'ın, yakın ilişkileri bulunduğu Real'in kapısını kiralama formülüyle çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Önümüzdeki hafta temasların yoğunlaşması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER