SÜPER LİG

Galatasaray'da transfer için karar anı

Sol kanadına mutlaka bir takviye yapmaya çalışan sarı-kırmızılılarda, Riera ve Drenthe'nin ismi ön plana çıktı.

Galatasaray'da transfer için karar anı
Terim, İspanyol yıldıza sıcak bakıyor, Aysal ise Real Madrid'in gözden çıkardığı Hollandalı'yı düşünüyor. 
 
 
Avrupa liglerinde transferin yarın bitmesini koz olarak kullanan ve teknik heyetin ısrarla istediği son bombasını patlatmak için işi ağırdan alan Cimbom nokta atışı yapmaya hazırlanıyor.

 
Olympiakos forması giyen Albert Riera ile Real Madrid'in kesin olarak gözden çıkardığı Royston Drenthe arasında seçim yapacak olan sarı-kırmızılı yöneticiler, herhangi bir pürüz yaşanması durumunda gelmek için haber gönderen Interli ön libero Muntari'yi transfer edecek.

Ancak Ganalı futbolcu ile ilgili Teknik Direktör Fatih Terim'in olumsuz düşünce içinde olduğu, bu nedenle Riera ve Drenthe olasılığının çok güçlü olduğu bildirildi.

Olympiakos ile Yunanistan'da yapılan özel maçta futboluyla göz dolduran 29 yaşındaki Riera'yı beğenen Terim'in, İspanyol futbolcunun alınmasını çok istediği, ancak Başkan Ünal Aysal'ın Yunan ekibi ile yürüttüğü görüşmelerden henüz olumlu sonuç çıkmadığı belirlendi. Olympiakos'un 5 milyon euro, Riera'nın ise senelik 3 milyon euro istediği ileri sürüldü. İstanbul'a dün akşam dönen Başkan Aysal'ın, Fatih Terim'le yapacağı zirve öncesi Drenthe'nin ismi öne çıktı. Başkan Aysal'ın geçen sezonu Hercules'te kiralık geçiren, Real Madrid'in gözden çıkardığı Drenthe'ye sıcak baktığı ve Terim'in vize vermesi durumunda Hollandalı'nın hemen transfer edileceği bildirildi.

Sarı-kırmızılılar golcü transferi konusunda ise girişimlerini durdurdu. Diego Forlan'ın dün Inter'le her konuda anlaştığını açıklaması ardından Cim-Bom'da golcü transferi rafa kaldırıldı. Terim'in eldeki golcülerle lige başlama kararı aldığı ifade edildi.

Arap baharı devam ediyor
Cimbom'da Arap modası devam ediyor. Son olarak Kolombiyalı Juan Pablo Pino'nun 400 bin euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi Nassr Saudi FC'ye kiralanması, akıllara Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard ve Fildişi Sahilli yıldız Kader Keita'yı getirdi. Rijkaard, Suudi Arabistan Milli Takımı ile anlaşırken, Keita ise geçen sezon 8 milyon 150 bin euro karşılığında Katar ekibi Al Sadd'a satılmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER