GALATASARAY

Galatasaray'da transfer zirvesi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, futbol direktörü Cenk Ergün ve teknik direktör Tudor, Gaziantep yolculuğu öncesi dün Florya’da bir araya geldi.

Galatasaray'da transfer zirvesi

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kendisine özel oda yaptıran ve artık takımı en yakından takip eden kulüp başkanı Dursun Özbek, dünkü Gaziantep yolculuğu öncesinde futbol direktörü Cenk Ergün ve teknik direktör İgor Tudor’la bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde Avrupa seferine çıkan, birçok menacer ve kulüple transfer görüşmeleri yapan Ergün, hazırladığı raporu Özbek’e sundu. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, Tudor’un de yer aldığı toplantı sonrası bir bütçe oluşturarak, somut adımların atılmasını sağlayacak. Salı günü kurmaylarıyla beraber bir toplantı yapacak olan Özbek, gerçekleşmesi planan transferler konusunda da Cenk Ergün’e tam yetki verdi.

Tudor'dan futbolculara uyarı!

En az 8 oyuncu takviyesi

Galatasaray’da hedef, iki bek oyuncusu, iki stoper, bir orta saha, bir forvet arkası, iki de golcü olmak üzere en az 8 oyuncu takviyesi yapmak. Bu doğrultuda hem bu ay içinde Emlak Konut’tan gelmesi planlanan paranın bir bölümü hem de çeşitli sponsorluk anlaşmalarıyla oluşturulan kaynaklar kullanılacak. Sarı- Kırmızılılar, ligde şampiyonluğa oynayacak, Avrupa Ligi’nde de mart ayını görecek kalitede bir kadro oluşturmayı planlıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER