GALATASARAY

Galatasaray'dan 3 isme imza töreni

Galatasaray yeni transferleri ile imza şovu yaptı. Sarı kırmızı takım Denayer, Latovlevici ve Carrasso için imza töreni düzenledi. Yeni transferler Denayer, Latovlevici ve Carrasso taraftara umut dolu mesajlar verdi.

Galatasaray'dan 3 isme imza töreni

Denayer, Latovlevici ve kaleci Carrasso kendilerini sarı kırmızı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladılar.

Galatasaray'da Latovlevici 33, Denayer 64, Carrasso ise 16 numaralı formayı giyecek. G.Saray Başkanı Dursun Özbek; "Bu sezon için yaz transfer dönemini bitirmiş oluyoruz. Oyuncularımıza başarılar diliyorum" açıklamasında bulunarak transfer sezonunu kapattıklarını belirtti.

İmza töreninde konuşan yeni transferler taraftara umut dolu mesajlar verdi. Lavovletici; "Galatasaray'a gelmeden önce Tudor ile konuşmamıştım. Karabük'ten beni tanıyordu zaten. Hagi ve Popescunun Galatasaray'da sergilediği performansı sergilemek istiyorum. Çok farklı takımlarda oynadım ama hep kendi performansımız üzerine düştüm. Benim performansımın temel etkeni çalışmak." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, yeni transferleri Iasmin Latovlevici (solda), Jason Denayer (sağ2) ve Cedric Carrasso (sağ1)
Galatasaray, yeni transferleri Lasmin Latovlevici (solda), Jason Denayer (sağ2) ve Cedric Carrasso (sağ1)

DENAYER: TARAFTARA TEŞEKKÜR EDERİM

Galatasaray'a geri dönen Jason Denayer ise; "Öncelikle taraftarımıza teşekkür ederim. Burada kendimi iyi hissetmemin sebebi de burada bana her zaman iyi davranılması. Bundan dolayı aramızda bir kaynaşma olduğunu düşünüyorum." açıklamasında bulundu.

"İhtiyaç durumunda Denayer sol bekte oynayabilir mi?" sorusun Jason Denayer; "Solda oynamak tercihim değil ama karar hocamızın." ifadelerini kullandı.

CARRASSO: BİRÇOK TEKLİF ALDIM

G.Saray'ın 35 yaşındaki yeni transferi Carrasso imza töreninde yaptığı açıklamada birçok kulüpten teklif aldığını belirtti. Carrasso: ''Birçok teklif aldım ama burada detaylara girmeyeceğim. Bugün önemli olan Galatasaray'da olmam. 18 yıllık kariyerim var. Galatasaray'a gelişim 3-4 senelik bir maraton. Her yerde arkadaşlarımla olacağım." şeklinde konuştu.

Arda Turan'ın menajerinden Galatasaray için flaş açıklama

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER