GALATASARAY

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a şok cevap!

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a çok sert mesaj gönderdi.

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a şok cevap!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın PFDK’lık olmasına neden olan demeç savaşlarına yeni bir halka daha eklendi.

Her ne kadar yönetim önceki gün yaptığı toplantıda Aziz Yıldırım’a, “Şikenin kralını Galatasaray yapmıştır. Tarihlerine iyi baksınlar” sözleri nedeniyle dava açmama kararı alsa da bu açıklamaya Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, çok sert yanıt verdi. 

Aziz Yıldırım çıldırdı: Şu Beşiktaş'ı...

Fenerbahçe Başkanı’nın gündem değiştirmek için Galatasaray’a iftira attığını belirten Aktar, Aziz Yıldırım’a şu sözlerle yüklendi:

“Kendi ekiplerini motive etmek için fütursuzca ‘Galatasaray bizim düşmanımızdır’ diyebilen, kadın basketbolunda federasyonun lisans hatasıyla ilgili, ‘Galatasaray sahtekarlık yapmıştır’ diyerek saygısızca ifadeler kullananlar, bunu sürdürüyor. Antalya yenilgisinin ardından gündemi değiştirmek için kulübümüze iftira atarak bizi şike yapmakla suçlamış, tarihimize bakmamızı önermiş. Ben tarihimize baktım, 111 yıl içinde 36 başkandan hiçbiri şike soruşturması gerekçesiyle 1 gün bile hapse girmemiş.

Hiçbir yöneticimiz de federasyondan şike cezası almamıştır. Kulübümüz hiçbir zaman UEFA tarafından şike soruşturmasına tabi tutulmamış, Avrupa’dan 2 yıl men edilmemiştir. Yüz yıldan fazla ebedi dost, ezeli rakip olduğumuz camianın başına böyle seviyesiz ifadeler kullanabilen birinin gelmesi talihsizliktir. Kulübümüzle ilgili iddia ve itiraflarını kendisine iade ederiz. İçinde bulundukları utandırıcı durumda bize bulaşarak camialarını rahatlatmak istiyorlar. Ancak yanlış camiayı tercih ettiler.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER