GALATASARAY

Galatasaray'dan devre arası için flaş karar

G.Saray Teknik Direktörü Chedjou ve Semih Kaya’nın beklentilerin çok altında kaldığını bildirdi. Yönetime, “Ocak ayında stoper şart”dedi..

Galatasaray'dan devre arası için flaş karar

G.Saray Teknik Direktörü Riekerink'in yönetime sunduğu rapor ele geçirildi..

Milli maç arasında Başkan Dursun Özbek ve yöneticilere bir rapor sunan Hollandalı hocanın, "Chedjou ve Semih Kaya ellerinden gelen çabayı gösteriyor. Ancak tüm çabalara rağmen 2 futbolcu beklentimin çok altında kaldı. Eğer ligde her hangi bir sorun yaşamak istemiyorsak mutlaka stoper transfer etmeliyiz" dediği öğrenildi. Riekerink'in sakatlıklarla da ilgili olarak, "Sakat oyuncularımızın fazlalığı nedeniyle bir türlü tam kadroyla çalışma imkanı bulamadım. Sakat futbolcular iyileşince takımın genel seviyesinin artacağına eminim. Tam kadroyla her zaman daha başarılı sonuçlar alırız" ifadesini kullandığı belirlendi.

Chedjou gidiyor Denayer geliyor!

HAMİT'E GÖRE TRANSFER YAPILACAK

Riekerınk' in Hamit Altıntop'un durumuna göre transfer yapmaları gerektiğini yönetime ileterek, "Eğer Hamit'ten yararlanabileceksem onun mevkisinde başka bir transfere ihtiyacım yok" dedi. Bu arada galatasaray.org'a Mustafa Kapı için konuşan Riekerink, "Mustafa'yı Levski önünde daha önce oyuna almayı planlıyordum. Gayet iyi bir iş çıkardı. Hem Mustafa hem de onu yetiştiren antrenörler gurur duymalı" ifadesini kullandı.

Galatasaray gözünü Muslera'ya çevirdi

DERDİYOK G.BİRLİĞİ'NE YETİŞECEK

İsviçre Milli Takımı'nda sakatlanan Eren Derdiyok'un durumunun iyiye gittiği belirtildi. Kas problemi yaşayan golcü oyuncunun Gençlerbirliği karşılaşmasına yetişme ihtimalinin yüksek olduğu ifade ediliyor. Eren, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 6 maçta 5 gol kaydetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER