GALATASARAY

Galatasaray'dan Diarra ve Caner Erkin açıklaması

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Lassana Diarra ve Caner Erkin hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı..

Galatasaray'dan Diarra ve Caner Erkin açıklaması

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Caner Erkin ve Lassana Diarra sorularına cevap verdi. Nazifoğlu ayrıca, "Maddi sıkıntımız var ama forvet ihtiyacımız da var" diye konuştu.

Galatasaray, Porto'da forma giyen Joseu'yi bir senelik kiraladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde imza töreninde konuşan Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, futbolcunun Galatasaray'a gelmek için uzun zamandır bir Galatasaraylı gibi gayret gösterdiğini belirterek, "Bu çabalarından dolayı kendisine teşekkür ederim. Josue'de satın alma opsiyon yok. Kulübü 5 milyon Euro gibi bir bedel biçti. Biz de yok dedik. Porto da Josue'yi kaybetmek istemiyor" dedi.

Basın mensuplarının 'Diarra konusunda bir gelişme var mı' sorusuna Nazifoğlu, Diarra konusunda henüz bir haber olmadığı cevabını verdi.

"CANER ERKİN İÇİN ŞU AN DA BİR ŞEY YOK"

Inter'de forma giyen Caner Erkin'in kulüpte sorun yaşaması ve Galatasaray ile adının anılması ile ilgili olarak ise Nazifoğlu, "Caner Erkin için şu anda bir şey yok. Takımın kimyasını bozar" dedi.

"KADRO DIŞI KALAN OYUNCULAR"

'Kadro dışı kalan futbolcular hala takımı zorluyor mu' sorusuna ise Nazifoğlu, "Kadro dışı kalan oyuncular artık zorlamıyorlar ama nereden teklif gelse hayır diyorlar. Burada Olcan'ı ayrı tutuyorum. Çünkü gayret gösteriyor. Umut'a İsviçre'den teklif geldi onu da kabul etmedi" şeklinde cevap verdi.

"MADDİ SIKINTIMIZ VAR AMA FORVET İHTİYACIMIZ DA VAR"

Josue Pesqueira resmen Galatasaray'da

Basın mensuplarının 'golcü transferi düşünüyor musunuz' sorusuna ise Levent Nazifoğlu şöyle yanıt verdi:

"Golcü transferi Podolski'nin sakat olmasından dolayı dün forveti ikilememiz gerekti yapamadık. Ama Eren tek başına kaldı. Maddi sıkıntımız var ama forvet ihtiyacımız da var. Yarın öbür gün başkanla bir toplantı yapacağız."

Yorumlar
TREND HABERLER