GALATASARAY

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye şike yanıtı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şike gerilimini yükseltecek açıklama bu kez sarı kırmızılı cepheden geldi...

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye şike yanıtı

Dursun Özbek'in Ntv'de yaptığı açıklamaları baz alarak kendilerine şike göndermesi yaptığını iddia eden Özbek'e "Sen kendi tarihini araştır, Türkiye'ye şike Galatasaray'la gelmiştir. Galatasaray'ın tarihi şikeyle doludur" sözlerine sarı kırmızılı cepheden sert bir yanıt geldi.

Galatasaray Divan Kurulu'nda konuşan Divan Başkanı İrfan Aktar, Aziz Yıldırım'ın sözlerine yanıt vererek; "Galatasaray tarihine baktım 111 yılda hiçbir Galatasaray Başkanı şike nedeniyle hapse girmemiştir. Şike ithamını kendilerine iade ediyoruz" dedi.

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek PFDK'lık oldu!

Yıldırım'ın hapis yatmasına bu şekilde gönderme yapan Aktar, Yıldırım'ın gündem değiştirmek için böyle bir davranışta bulunduğunu ifade etti.

Aziz Yıldırım'a Galatasaray cephesinden bir tepki daha

ÖZBEK: İSTERLERSE BENİ TAKSİM MEYDANINDA ASSINLAR"

İrfan Aktar'ın bu sözlerinin ardından kürsüye çıkan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise şunları söyledi:

"Federasyon içeriğini bildirmeden, sadece tapeyi bana gönderip, sportmenliğe aykırı diye savunmamı istemiş. Yaptığım açıklamaları, deşifrelerini okumuşsunuzdur. Kimseyi rencide etmedim ama insanlar alıngan olabilir. Fakat benim konuşmam da hiç kimseye bir gönderme yoktur. Onlara savunma yapmayacağımı ilettim. İsterlerse beni Taksim meydanında assınlar, Galatasaray değerlerinden ödün vermem."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER